Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Újabb kezdők járnak futni

Újabb kezdők járnak futni Sport

A koronavírus fékezésére hozott korlátozások ellenére is mintegy 30 futó vett részt a Fitness Tribe Egyesület Gyere és Fuss programján. A legtöbben kezdőként jelentek meg a pályán, de teljesítették a kitűzött célt, távot.

Hirdetés
Hirdetés

A projekt koordinátora, Birtalan Csanád elmondta: kezdőknek és haladóknak egyaránt szólt a kezdeményezés, amelynek a végén volt, aki 5 kilométert, míg mások 10-et szaladtak le. „A megszorítások miatt szervezőként nehezebb dolgunk adódott, több önkéntesre volt szükségünk, tekintve, hogy a csoportos tevékenységek 10 résztvevőre korlátozódtak, de összességében örülünk, hogy sikerült megszerveznünk, és a következő évben folytatjuk” – mondta.

A tevékenységekre az Erzsébet parkban, a stadionban és a város más részein került sor, a tradicionális #szombat8 útvonalon, melyet az egyesület tagjai már 3 éve minden szombaton lefutnak. Ezúttal nem egy nagy közösségi futással zárták a rendezvényt, hanem kis csoportban, illetve online beszámolóval. Az egyik résztvevő, Kiss Csaba elmondta: tavaly az 5 km-es programon vett részt, idén sikerült lefutnia a 10 km-t, amit a közösség nélkül nem tudott volna teljesíteni, hiszen „hajlamosak vagyunk hamar feladni, szükség van arra, hogy mások is motiváljanak, példát mutassanak”.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük