Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jótékonykodó táncosok

Jótékonykodó táncosok Sport

Eddig évről évre karácsony előtt került sor a Gyermekek Palotája karitatív műsorának előadására Sepsiszentgyörgyön, a Sepsi Arénában, idén azonban a korlátozások miatt nem szervezhetik meg.

Hirdetés
Hirdetés

Molnár Enikő táncoktató irányításával a Gyermekek Palotája moderntánc-körének mintegy 350 táncosa lépett fel tavaly a Sepsi Arénában, hogy bemutassák az év során tanult koreográfiákat, táncokat. Az eseménynek világhírű meghívottai is voltak: táncosok, DJ-k, koreográfusok, és a nézőtéren több ezren gyűltek össze, ajándékokat is vittek rászoruló családoknak. A belépőt egy 10 lej értékű élelmiszercsomag képezte, amit az ünnepek alatt osztott szét a táncoktató a Lab Kupakok Egyesület segítségével. Idén azonban a táncfellépés elmarad, a korlátozások nem engedik a nagyszabású rendezvény megszervezését, viszont a jótékonyságnak a járvány sem állja útját.

Molnár Enikő a közösségi oldalán hirdette meg a kezdeményezést, amelybe bárki bekapcsolódhat. Élelmiszert, tisztálkodási eszközöket, játékokat és ruhaneműt lehet felajánlani, az ajándékokat az egyesület munkatársai juttatják majd el a családokhoz. Az első napokban számos felajánlás érkezett, de december végéig lehet adományozni, a begyűjtött csomagokat pedig majd az ünnepek alatt, illetve januárban osztják szét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük