Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Újabb bravúr az Ágyúsoktól

Újabb bravúr az Ágyúsoktól Sport

Folytatta kiváló sorozatát az Erste Ligában szereplő csapatok ellen a Háromszéki Ágyúsok csapata, amely a Csíkszeredai Sportklub és a Brassói Corona legyőzése után Gyergyószentmiklós skalpját is begyűjtötte. A rendes játékidőben tíz gól esett, a végén büntetőlövések döntöttek.

Hirdetés
Hirdetés

Az idei bajnokságban először találkozott tétmeccsen a GYHK és az Ágyúsok, a háromszékiek szerezték meg a vezetést Molnár Zsombor lövése után, de még az első harmadban Császár egyenlített. A második játékrészben Orbán és Vincze Péter egy percen belül kétszer is bevették László Arnold kapuját, de Pajor góljával ismét felzárkóztak az Ágyúsok (3–2).

A 44. percben Danalizi Gergő egy bombagóllal egyenlített, majd kétszer Trancă volt eredményes, de mindkét alkalommal gyorsan válaszolt erre Biró Mátyás és Molnár Zsombor. Így a rendes játékidő leteltekor 5–5 állt az eredményjelzőn. A hosszabbításban gól nem született, így jöhettek a rávezetések, ahol egyedül Karamnov tudott betalálni és ezzel az Ágyúsok szerezték meg a bónuszpontot. Kedden és szerdán ismét egymásnak feszül a két csapat, ezúttal Kézdivásárhelyen.

Jégkorong romániai bajnokság, alapszakasz: Gyergyói Hoki Klub–Háromszéki Ágyúsok 5–6 büntetők után (1–1, 2–1, 2–3, 0–0, 0–1).

Fotó: Gyergyói Hoki Klub

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük