Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Továbblépett a KSE

Továbblépett a KSE Sport

A IV. ligás Viitorul Curiţa otthonában elért múlt heti 1–0-s győzelmének köszönhetően a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata továbblépett a Román-kupa 3. fordulójába, ahol már II. ligás ellenfelet is kaphat a sorsoláson.

A KSE a Bunduc – Stanciu (Fozocoş, 65.), Tankó, Damian, Cîrstian (Cărunţu, 72.), Gazda, Kanyó, Păun, Gajdó, Popa (Gáll, 53.), Răduţoiu összeállításban lépett pályára, és esélyeshez méltón több helyzetet is kidolgozott az onyesti stadionban lejátszott találkozón. Alsóbb ligás ellenfele leginkább a védekezésre koncentrált, míg a kék-fehéreknél Răduţoiu, Popa és Păun is közel került a gólhoz, a gólcsend viszont csak a 43. percben tört meg, amikor egy rögzített helyzetet követően Tankó Zsolt ballal kilőtte a hosszú sarkot (0–1). Több gól nem esett, a KSE a 3. körben, augusztus 28-án folytathatja kupabeli menetelését.

[reklám]

A III. liga augusztus 24-ei rajtjára készülő kézdivásárhelyiek két edzőmérkőzést is lejátszottak a napokban, múlt csütörtökön 2–0-ra legyűrték a Sepsi OSK 2-őt, illetve szombaton 3–1-es vereséget mértek a szintén harmadosztályos Székelyudvarhelyi FC-re. Szombaton 18 órától a Galaci Universitatea Dunărea de Jos otthonában kezdik a bajnokságot.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük