Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Továbbjutottak a lányok

Továbbjutottak a lányok Sport

A Sepsiszentgyörgyi ISK 15 év alatti lány kézilabdacsapata április 7. és 11. között részt vett a székelyudvarhelyi sportcsarnokban rendezett országos bajnokság alapszakaszának visszavágóján. A Vida Attila irányította megyeszékhelyi együttes másodikként zárt a H-csoportban, így továbblépett a rájátszásba.

A Sepsi ISK simán legyőzte a Székelyudvarhelyi ISK (29–23) és a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub (34–22) együttesét, viszont a Székelyudvarhelyi Szejke (31–33) és a csoportgyőztes VSK Csíkszereda (14–41) kifogott rajta. Az NMSK mindegyik mérkőzését elvesztette, a Székelyudvarhelyi ISK (18–24), a Székelyudvarhelyi Szejke (20–27) és a VSK Csíkszereda (18–41) is legyőzte a céhes városi csapatot.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi ISK csapata: Diana Andreea Athena Lupea, Zoltáni Csengele, Ugri Bíborka, Gácz Dorottya, Bodó Helga, László Boróka, Benedek Zsanett, Carmen-Daniela Aftene, Böjte Andrea, Kovács Dorottya, Molnár Klaudia, Adriana Cîrstian, Hosszú Izabella, Andreea Lorena Ivașcu, Siklódi Abigél. Edző: Vida Attila.

A H-csoport végeredménye: 1. VSK Csíkszereda 44 pont, 2. Sepsiszentgyörgyi ISK 24, 3. Székelyudvarhelyi Szejke 21,5, 4. Székelyudvarhelyi ISK 21, 5. Nagy Mózes Sportklub 9,5.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük