Felhívás!

Továbbjutottak a lányok

Továbbjutottak a lányok Sport

A Sepsiszentgyörgyi ISK 15 év alatti lány kézilabdacsapata április 7. és 11. között részt vett a székelyudvarhelyi sportcsarnokban rendezett országos bajnokság alapszakaszának visszavágóján. A Vida Attila irányította megyeszékhelyi együttes másodikként zárt a H-csoportban, így továbblépett a rájátszásba.

A Sepsi ISK simán legyőzte a Székelyudvarhelyi ISK (29–23) és a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub (34–22) együttesét, viszont a Székelyudvarhelyi Szejke (31–33) és a csoportgyőztes VSK Csíkszereda (14–41) kifogott rajta. Az NMSK mindegyik mérkőzését elvesztette, a Székelyudvarhelyi ISK (18–24), a Székelyudvarhelyi Szejke (20–27) és a VSK Csíkszereda (18–41) is legyőzte a céhes városi csapatot.

A Sepsi ISK csapata: Diana Andreea Athena Lupea, Zoltáni Csengele, Ugri Bíborka, Gácz Dorottya, Bodó Helga, László Boróka, Benedek Zsanett, Carmen-Daniela Aftene, Böjte Andrea, Kovács Dorottya, Molnár Klaudia, Adriana Cîrstian, Hosszú Izabella, Andreea Lorena Ivașcu, Siklódi Abigél. Edző: Vida Attila.

A H-csoport végeredménye: 1. VSK Csíkszereda 44 pont, 2. Sepsiszentgyörgyi ISK 24, 3. Székelyudvarhelyi Szejke 21,5, 4. Székelyudvarhelyi ISK 21, 5. Nagy Mózes Sportklub 9,5.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.