Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kellenek a pontok!

Kellenek a pontok! Sport

Három fordulóval a vége előtt sűrűsödik a labdarúgó 3. liga 5. csoportjának mezőnye, a Sepsi OSK II. jelenleg a hatodik, míg a Kézdivásárhelyi SE visszacsúszott a kilencedik helyre. Mindkét alakulatunk hazai környezetben mérkőzik.

Hirdetés
Hirdetés

A Székelyudvarhelyi FC kedden délután pótolta a 12. fordulóból elhalasztott mérkőzését, és 3–0-ra nyert a Brassói Kids Tâmpa otthonában. Győzelmével az SZFC feljött a csoport hetedik helyére, hátránya mindössze egy pont az előtte álló Sepsi OSK II. és Astra II. duóval szemben. Ma épp a sepsiszentgyörgyiek otthonában rendezik a székely rangadót, amelyen a piros-fehérek véget vethetnek három meccs óta tartó negatív sorozatuknak.

A kilencedik helyre visszacsúszott KSE-nek nagy szüksége van a pontokra, erre kiváló lehetősége lesz szombaton a sereghajtó Tâmpa ellen. Mint ismeretes, a csoportok 9. és 10. helyezettjei osztályozót játszanak majd a bennmaradásért a megyei bajnokokkal, csakúgy, mint a tíz csoport leggyengébb 8. helyezettje is.

A 16. forduló programja: ma 17 órától Sepsi OSK II. – Székelyudvarhelyi FC, Astra 2 – Barcarozsnyói Olimpic, Brassói Corona – CSO Plopeni; szombaton 14 órától KSE – Brassói Kids Tâmpa, 17 órától CS Blejoi – Brassói SR.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük