Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Brassó ellen az elődöntőben

A négyszeres bajnok Sepsi–SIC a Brassói Olimpia ellen harcolhatja ki a döntőbe jutást a női kosárlabda Nemzeti Liga elődöntőjében. A Cenk-alatti együttes a negyeddöntőben mindkét mérkőzését megnyerte Târgoviște ellen (77–72, 80–73). Mint ismeretes, a Sepsi–SIC szintén kettős győzelemmel lépte le a Bukaresti Agronomiát (88–56, 79–34). A másik ágon a Szatmárnémeti VSK és az FCC Arad csap össze.

A zöld-fehérek az elődöntő első és második összecsapását április 21-én, szerdán és 22-én, csütörtökön játsszák a Sepsi Arénában, majd a harmadik találkozót április 26-án, hétfőn Brassóban rendezik. A párharc az egyik fél három győzelméig tart.

Jégen az U18-asok

A napokban a megyeszékhelyi Sepsi Aréna melletti fedett műjégpályán rendezik a 18 év alatti országos jégkorongbajnokság második tornáját, ahol a házigazda sepsiszentgyörgyi Királypingvinek Jégkorong Klub mellett Csíkszereda, Gyergyószentmiklós és Suceava képviselteti magát. Az első, csíkszeredai tornát követően a Királypingvinek a harmadik helyen állnak, miután alulmaradtak a Csíkszeredai ISK ellen, majd hosszabbításban kikaptak a Gyergyószentmiklósi ISK-tól, illetve simán nyertek a Suceavai VSK ellen. A tervezett program: ma 10 órától Királypingvinek–Csíkszeredai ISK, 17 órától Gyergyószentmiklósi ISK–Suceavai VSK; szombaton 10 órától Királypingvinek–Gyergyó, 17 órától Csíkszereda–Suceava; vasárnap 10 órától Királypingvinek–Suceava, 17 órától Csíkszereda–Gyergyó.

Nem lesz címvédés

A Manchester City a Borussia Dortmund felett aratott kettős győzelemmel (4–2-es összesítéssel), a Real Madrid pedig hazai győzelme után a Liverpoolban elért gól nélküli döntetlennel (3–1-es összesítéssel) harcolta ki a továbbjutást szerdán a labdarúgó BL negyeddöntőjében. Kedden eldőlt, hogy nem lesz címvédés a sorozatban, mivel nyert ugyan, de nem tudta ledolgozni hátrányát a Bayern München a PSG-vel szemben. A Porto 1–0-ra legyőzte a Chelseat, de 2–1-es összesítéssel így is a londoniak jutottak be a legjobb négy közé. Az elődöntőben a City a Paris Saint-Germainnel találkozik, míg a Real Madridra a Chelsea vár majd.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük