Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

További labdarúgók csatlakoznak a kerethez

További labdarúgók csatlakoznak a kerethez Sport

Nagy változások történtek a Sepsi OSK háza táján a nyári szünetben, többen távoztak a keretből, és sok új szerzeménnyel, új vezetőedző irányításával vágnak neki a küszöbön álló 2019–2020-as idénynek. A napokban újabb érkezőkről számoltak be a klub illetékesei, ugyanakkor a keret még nem teljes, további erősítéseket helyeztek kilátásba. Bajnoki rajt: pénteken 18.30-tól a Voluntari otthonában.

Hirdetés
Hirdetés

– Éjjel-nappal figyeljük a játékosokat, folyamatosan dolgozunk, mivel tudjuk, hogy szükségünk van még néhány jó futballistára, de bízom azokban, akik már csatlakoztak hozzánk, és főleg azokban, akik már régebb velünk vannak, az olyan tapasztalt labdarúgókban, mint például Fülöp Isti, akik tudják hallatni a hangjukat az öltözőben, és motiválni a társaikat. Bízom László Csaba vezetőedzőben és a stábjában, az edzőtáborban, edzéseken is látom, hogy remek munkát végeznek. És bízok benne, hogy Voluntari ellen jó eredményt tudunk elérni, a fiúk felkészültek, jó csapatunk van, és még jobb lesz, mert nem teljes a keretünk – fogalmazott tegnapi sajtótájékoztatóján Hadnagy Attila, a klub ügyvezető igazgatója, aki megígérte, hogy az átigazolási időszak szeptemberi lejártáig tovább erősítik a csapatot.

Hadnagy Attila megnyugtatott mindenkit, hogy az előző szezonbeli szereplés mintájára idénre is jó eredményekért harcolnak, véleménye szerint egy 8. hellyel is elégedettek lennének, de a legfőbb céljuk az, hogy visszacsalogassák a nézőket a lelátóra, hogy a szurkolók bízzanak bennük, és szeressék a csapatot. „A stadionunk készen áll az első hazai mérkőzésre, a fűtőberendezés elkészült, a szükséges engedélyeket megkaptuk” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

– Minden kezdet lehet könnyű, lehet nehéz, én soha nem gondolkodom ezen, hanem azon, ki az ellenfél, és mit tudok a csapatomból kihozni, milyen eredményt tudunk elérni ellenük. A Voluntarit jól ismerjük, tudjuk, hogy milyen taktikát játszanak, tisztában vagyunk azzal, milyen játékerőt képviselnek. Nem szabad azt venni alapul, hogy ők nem a felsőházban végeztek, mi pedig igen, ez egy új bajnokság, mindenki tiszta lappal indul. A játékosok, akik itt vannak, megfelelően dolgoztak, szerencsére nem voltak sérülések az edzőtáborban – nyilatkozta László Csaba vezetőedző, hozzáfűzve, hogy egy csapatban folyamatosan kell építkezni. – Ez a szív és a lélek klubja, de többet kell használjuk az eszünket, a székely furfangot előtérbe helyezve. Való igaz, a szív és a lélek visz előre, de a profi futballban sokszor félre kell tenni az érzelmeket. Okosan fel kell építenünk egy olyan nemzedéket, akik ezt a klubot előre tudják vinni, ha egy helyben állunk, az nem fejlődés, az a fejlődés, ha tudunk lépkedni előre.

Hirdetés
Hirdetés

Újabb erősítések

Három új játékossal bővült a Sepsi OSK kerete. A bolgár Radoslav Dimitrov az Universitatea Krajovától érkezett Sepsiszentgyörgyre, a 30 éves jobbhátvéd korábban az FC Botoșani, Lokomotiv Plovdiv, Levski Sofia, Slavia Sofia és PFC Montana együttesekben szerepelt. A következő idényben piros-fehérben játszik Răzvan Tincu is, a 31 éves hátvéd legutóbb a ciprusi Doxa Katokopias játékosa volt, de pályafutása során megfordult a Botoşani, Chiajna, Jászvásár és a Rapid csapatainál is. A szenegáli származású Oumar Diakhité is csatlakozott a kerethez, aki legutóbb a portugál Estorilt erősítette, ezt megelőzően a Sporting Club és Olhanense csapatánál is futballozott. A 25 éves belső védő kétéves szerződést kötött az OSK-val.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük