Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tavaszi rajt a 3. ligában

Tavaszi rajt a 3. ligában Sport

A 11. fordulóval folytatódik a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság. A tavaszi idény háromszéki rangadóval indul, a Sepsi OSK II. a Kézdivásárhelyi SE együttesét fogadja a sepsiszentgyörgyi Városi Stadionban pénteken 15 órától.

Hirdetés
Hirdetés

A tavaly szeptemberi odavágót a KSE nyerte 3–0-ra, a két együttest jelenleg egy pont választja el egymástól, a 14 pontos OSK II. az ötödik, míg a 13 ponttal rendelkező kézdiek a hetedikek az 5. csoportban.

„Fiatalítottunk és erősítettünk a téli szünetben, a felkészülés is jól sikerült, így bizakodva várjuk a tavaszi rajtot. Bízom benne, hogy színvonalas derbit játszunk a szentgyörgyiek ellen, akik biztosan revánsot akarnak az őszi vereségért. Fontos meccs lesz, nem akarunk leszakadni az élbolytól, remélem, mindenki a maximumot tudja nyújtani és megnyerjük a mérkőzést” – vetítette előre a rangadót Gazda József, a KSE edzője.

A KSE játékoskerete a tavaszi idényre: Bunduc Gabriel, Niczuly Rajmond – kapusok; Zsombori Zsolt, Telcean Marius, Tankó Zsolt, Răzvan Damian, Barbócz Norbert, Dobozi Krisztián, Lakatos Miklós, Péter Ákos – védők; Gáll Attila, Kanyó Szilárd, Mojzi Botond, Albu Norbert, Rancz Attila – középpályások; Bandi Álmos, Gajdó Tamás, Pakucs Norbert, Solovăstru Gabriel, Antal Barna – szélsők; Becze Tamás, Vasiloi Robert – csatárok.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük