Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Edzőcsere a KSE-nél

Edzőcsere a KSE-nél Sport

A női kosárlabda Nemzeti Liga soron következő buboréktornájának a kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnok ad otthont. Ma és holnap a házigazda KSE és a négyszeres bajnok Sepsi–SIC két fővárosi csapattal, a Rapiddal és az Agronomiával találkozik.

Hirdetés
Hirdetés

Zsúfolt időszak elé néz a Sepsi–SIC, hiszen a jövő héten Európa Kupa-nyolcaddöntőt játszanak, addig viszont két újabb bajnoki mérkőzés vár rájuk. Ma 19 órától a Rapid Bukarest, pénteken 13 órától az Agronomia Bukarest lesz a listavezető Mikes-csapat ellenfele.

A KSE ma 16 órától az Agronomiával, pénteken 16 órától pedig a Rapiddal mérkőzik meg. A kézdivásárhelyiek háza táján jelentős változások történtek a héten. Felállt a kispadról a magyarországi Molnár József, aki elfogadott egy új-zélandi ajánlatot, annak érdekében, hogy családja közelében lehessen. Helyét már ma a szerb Ljubomir Kolarevic foglalja el, feltéve, ha idejében megkapja a szövetség jóváhagyását. Egy másik nagy érvágás az együttes számára, hogy távozott a védelem egyik oszlopa, a lepattanózásban jeleskedő Lénárt Paula. A válogatott kosárlabdázó szünetet tart kosaras pályafutásában, Olaszországba utazott önkénteskedni és nyelvet tanulni. A kerethez nemrég csatlakozott Apolonia Thomas sem bevethető, az idegenlégiós koronavírusos, ilyen körülmények között nem lesz könnyű dolguk a kék-fehéreknek a fővárosiak ellen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük