Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tamás csereként állt be

Tamás csereként állt be Sport

Vasárnap késő este a Puskás Akadémia FC–Ferencváros találkozóval ért véget a magyar labdarúgó NB I 26. fordulója. A találkozón csak ferencvárosi játékosok találtak kapuba, mégis 1–1-es döntetlen lett a vége.

Hirdetés
Hirdetés

A 17. percben Tokmac Nguen szerzett vezetést a vendégeknek, majd a 31. percben a menteni igyekvő Lovrencsics Gergő saját kapujába terelte a labdát. Az összecsapás 68. percében a Puskás Akadémia mestere, Hornyák Zsolt bizalmat szavazott a kézdialmási Tamás Nándornak. A 19 éves támadó becserélése után két perccel csapattársa, a holland Yoell van Nieff begyűjtötte második sárga lapját, így az emberhátrányba került felcsútiak védekezésre kényszerültek, aminek következtében a kézdialmási játékosnak nem sok esélye maradt arra, hogy veszélyeztesse Dibusz Dénes kapuját.

A KSE és az FK Csíkszereda neveltje az idei bajnoki kiírásban ötödik alkalommal kapott lehetőséget, összesen 81 percet töltött eddig a pályán, gól nélkül. A Magyar-kupában három meccsen ötször talált be. Az idény során kettős igazolással a Csákvár színeiben a másodosztályban is pályára lépett, itt 11 mérkőzésen háromszor volt eredményes.

A döntetlennel a Ferencváros őrzi 9 pontos előnyét a tabella élén a Fehérvárral szemben, míg a PAFC húsz ponttal elmaradva jelenleg a negyedik, holtversenyben a Diósgyőrrel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük