Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Annemarie Gödri-Părău is behívót kapott

Annemarie Gödri-Părău is behívót kapott Sport

A négyszeres bajnok és ötszörös kupagyőztes Sepsi–SIC csapatkapitányát, Annemarie Gödri-Părăut is behívták a jövő évre halasztott nyári olimpiai játékokra készülő 3×3-as női kosárlabda-válogatott edzőtáborába. A kosarasok Izvorani-ban készülnek a következő két hónapban.

Hirdetés
Hirdetés

A nyári összetartásra Annemarie Gödri-Părău mellett behívót kapott Gabriela Mărginean, Ancuța Stoenescu, Gabriela Irimia, Anca Șipoș, Alexandra Uiuiu, Florina Stănici, Elisabeth Pavel, Sonia Ursu-Kim és Ashley Walker is. Mivel Pavel nemrég érkezett haza Olaszországból, a következő két hetet házi elkülönítésben tölti, míg Ursu-Kim jelenleg Dél-Koreában, Walker pedig az Egyesült Államokban edz.

A csapat és a szakmai stáb a kötelező koronavírus-tesztek után, június 4-én kezdi el a felkészülést, amely várhatóan július 29-ig tart. Három hétig együtt edzenek az olimpiai központban, majd egy hetes otthoni tartózkodás után július 2-tól újabb háromhetes összetartást kezdenek.

A román női válogatott kiváló világranglista-helyezésének köszönhetően szerzett olimpiai kvótát, egyelőre Oroszország, Kína és Mongólia jelenléte biztos a női mezőnyben. A maradék négy kvótáért kiírt selejtezők a járvány miatt elmaradtak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük