Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szurkolókat a lelátóra!

Szurkolókat a lelátóra! Sport

A Hivatásos Labdarúgóliga (LPF) főtitkára, Justin Ștefan ismételten kérte az Ifjúsági és Sportminisztériumtól a stadionok újranyitását a szurkolók számára, az arénákat ugyanis indok nélkül tartják zárva.

Hirdetés
Hirdetés

A szakember nyilatkozata alapján a minisztériumhoz benyújtott javaslatban azt kérvényezi, hogy a stadionok befogadóképességének 30 százalékát használhassák ki a csapatok szurkolói. „A hatóságok egyszerűen megfeledkeztek a stadionokról és a szurkolókról. Az éttermek, színházak és mozik már kinyitottak, most az iskolákat is megnyitják, ezek pedig mind zárt térben működnek. Így miért ne nyithatnák meg a stadionokat is?” – tette fel a kérdést Justin Ștefan, aki szerint az arénákban pontosan meg tudnák határozni, hogy hányan vesznek részt a mérkőzéseken. A liga főtitkára a különböző szurkolói szervezetekhez is felhívást intézett, hogy támogassák ezt a kezdeményezést.

„Szervezkednünk kell, mert elfogadhatatlan a jelenlegi helyzet. Senkit sem érdekel a több tízezer szurkoló, akiket távol tartanak a kedvenc sportjuktól, és azt hiszem, közel egy év után joguk van ahhoz, hogy visszatérjenek a csapatuk mellé” – nyilatkozta Ștefan az Agerpres hírügynökségnek, ugyanakkor magyarázatot követel arra vonatkozóan, hogy miért korlátozzák a szurkolók belépését a stadionokba.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. február 8., 11:23
    ÉRTÉKELÉS: -4

    Vagyunk elegen szurkolók , ki kell vonulni az utcára. Hol vannak a bukaresti hőbőrgők ? Csak rendbontásra ,gyűlőlkődésre vitézek ? Ők tudnának leghatékonyabban kővetelőzni a stadionok kinyitásáért .