Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlai karanténban

Szoboszlai karanténban Sport

Újabb pozitív koronavírus-tesztek születtek a Red Bull Salzburg labdarúgócsapatánál, így veszélybe került Szoboszlai Dominik szereplése az Izland elleni csütörtöki Európa-bajnoki pótselejtezőn.

A salzburgi klub jelezte, hogy hat futballista fertőzött, a csapat karanténba került, és egyelőre egyetlen játékos sem utazhat el a válogatottba. A csapat tagjain újabb teszteket végeztek el, és ha a járványügyi hatóság a negatív eredményt követően hozzájárul, változhat a helyzet az együttesnél. A 20 esztendős Szoboszlainak, a válogatott kulcsjátékosának, szintén karantén miatt kellett kihagynia a magyar együttes októberi mérkőzéseit, köztük a Bulgáriában rendezett Eb-selejtezőt, amelyet Marco Rossi együttese 3–1-re nyert.

Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap derült ki, hogy Kleinheisler László nem csatlakozik a kerethez, mert az NK Osijek középpályásának karanténba kellett vonulnia. A magyar csapat csütörtökön fogadja Izlandot az Eb-részvételért, majd a Nemzetek Ligájában Szerbia és Törökország ellen játszik a Puskás Arénában három, illetve hat nappal később. A legújabb fejlemények szerint zárt kapusak lesznek a mérkőzések, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a koronavírus terjedését korlátozó legújabb intézkedések miatt visszatéríti a jegyek árát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük