Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szász visszatér Bukarestbe

Szász visszatér Bukarestbe Sport

A Székelyudvarhelyi KC egykori neveltje, a vargyasi Szász András a Grundfos Tatabányától visszatér a Bukaresti Dinamóhoz. A 26 esztendős kézilabdázó tekintélyt parancsoló 198 cm-es magasságával és 110 kilójával már bizonyított a fővárosi alakulatnál.

Hirdetés
Hirdetés

A vargyasi beállós magyar válogatottságban is bízva távozott egy évvel ezelőtt a Bukaresti Dinamótól a Grundfos Tatabányához. A remek felépítésű kézilabdázó a Székelyudvarhelyi KC neveltje volt, és a csapat megszűnése után igazolt a fővárosba a Dinamóhoz, ahol alapemberré vált. A 2017/2018-as idénybeli bajnoki címet követően a Grundfos Tatabányához igazolt. Közben a Dinamo román bajnokként ott volt a Bajnokok Ligájában, és hatalmas bravúrt elérve egészen a nyolcaddöntőig menetelt, ahol a világsztárokkal teletűzdelt PSG-vel kellett volna farkasszemet nézzen, azonban a járvány közbeszólt.

A Bukaresti Dinamo viszont a soron következő idényre is kemény csapatot épít, és le szeretné tenni a névjegyét a BL-ben, és minden bizonnyal zöldkártyával jut a csoportkörbe. Ennek érdekében előbb hazacsábították a legjobb román játékosként jegyzett Valentin Ghioneát a Sporting Lisszabontól, majd az örök rivális Steauától megszerezték Javier Humetet. Ezt követőn jelentették be Szász András le-, vagy inkább visszaigazolását.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük