Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csík és Gyergyó az élen

Csík és Gyergyó az élen Sport

Közeledik a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) tisztújító közgyűlése, amely előtt a szakszövetség egy 68 oldalas szakmai beszámolót készített. Ebből a Hokiklub Budapest (Kanadai Magyar Hokiklub) közösségi oldalán közzétett egy fejezetet, amely az Erste Liga átlagszámaira vonatkozik.

Ebből az ábrából kitűnik, hogy az erdélyi csapatok átlagnézőszámai messze felülmúlják az anyaországiakat. Az erdélyi csapatok közül is kitűnik a Csíkszeredai Sportklub, amelynek az átlagnézőszáma közel háromszorosa a legjobb magyarországinak. A Csíkszeredai Sportklub Szurkolók Egyesülete közleményt adott ki a számok tekintetében.

Hirdetés
Hirdetés

„Köszönjük szurkolóinknak, akik az elmúlt szezonban is messze a legjobbak voltak a ligában, mérkőzésről mérkőzésre remek teljesítményt nyújtva, itthon és idegenben mindent beleadva, a legnagyobb szinten biztatták a fiúkat. Habár a vége nem olyan lett, mint ahogy azt mindenki szerette volna, de az ő teljesítményüknek köszönhetően is remek szezont tudunk magunk mögött. Minden mérkőzés igazi ünnep volt. Sok telt házas meccs, sok-sok himnuszéneklés a megnyert mérkőzések után, kupagyőzelem és még sok más feledhetetlen pillanat, amely bizony szurkolóink nélkül egyáltalán nem sikerülhetett volna! Továbbra is bízunk abban, hogy nemsokára újra együtt lehetünk, együtt szurkolhatunk és repülhetünk tovább a sikerek szárnyán!” – áll a közleményben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük