Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló hétvégére

Sportajánló hétvégére Sport

Labdarúgás, I. liga

Öt meccs óta tartó nyeretlenségi szériájának (3 döntetlen – 2 vereség) vetne véget a Sepsi OSK, amely vasárnap 16 órától az igen kellemetlen ellenfél hírében álló Szászmedgyesi Gázmetánt látja vendégül, az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. játéknapján. A július végi odavágón a két csapat kiegyezett az 1–1-es döntetlenben, de vasárnap már egyikük sem éri be ennyivel, a hatodik helyen álló vendégeknek minden pontra szükségük van a play-offba kerüléshez, csakúgy, mint az OSK-nak, ha el akar mozdulni a 10. helyről. Bízunk benne, hogy stábunk és játékosaink megbirkóznak a feladattal, és visszatalálnak a győzelemhez vezető útra.

A 16. forduló műsora: ma Astra Giurgiu – FC Voluntari (18 óra), AFC Hermannstadt – FC Viitorul (20.30); szombaton Academica Clinceni – Jászvásári Poli (13 óra), Chindia Târgoviște – Krajovai U (17.30), FC Botoşani – FCSB (20.30); vasárnap: Sepsi OSK – Medgyesi Gázmetán (16 óra), Dinamo – Kolozsvári CFR (19 óra).

 

Labdarúgás, II. liga

Az FK Csíkszereda szombaton 14 órától a Temesvári Poli vendége lesz a másodosztályos pontvadászat 16. fordulójában.

 

Labdarúgás, III. liga

A harmadosztályos bajnokság 1. csoportjának összes mérkőzését ma játsszák a csapatok, így a Kézdivásárhelyi SE is ma lép pályára, 14 órától a Botoşani II. otthonában igyekszik pontot, pontokat szerezni. A céhes városiak az előző, 11. fordulóban aratták első győzelmüket a szezonban, a múlt szombaton mutatott jó formát szeretnék átörökíteni a moldvai kiszállásra.

 

Kosárlabda, Nemzeti Liga

Vasárnap 16 órától pótolják a női kosárlabda Nemzeti Liga Nyugati csoportjának 4. fordulójából elhalasztott Kézdivásárhelyi SE–Nagyváradi CSU Rookies mérkőzést. A házigazda céhes városiak eddig két győzelem mellett egy vereséget összegeltek, Farkas Alpár tanítványai a találkozó egyértelmű favoritjai a sereghajtó, eddig még nyeretlen váradiakkal szemben.

 

Kosárlabda, utánpótlás

Szombaton a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Líceum Bogdán Antal Sporttermében rendezik meg az U15-ös lánybajnokság egy újabb viadalát a következő program szerint: Gyulafehérvári SPL–Sepsi ISK, Aradi Gloria ISK–Brassói Brașovia, Brașovia–Gyulafehérvár, Sepsi ISK–Arad. Az 1-es csoportot a hibátla Sepsi ISK vezeti, amely eddig háromból három mérkőzést nyert meg.

 

Megyei labdarúgás

A IV. liga 13. fordulójának programja: szombaton Kovászna–Nagyajta, Bereck–Szitabodza, Barót–Sepsi OSK II., Gelence–Réty; vasárnap Csernáton–Árkos, Papolc–Bardoc, Perkő–Illyefalva. A megyei ligákban a mérkőzések 14 órakor kezdődnek.

Az V. liga 9. fordulójában, vasárnap: Dálnok–Hidvég, Kommandó–Uzon, Nagybacon–Szotyor (11 órától), Zabola–Bölön 3–0 (zöldasztalnál).

 

Mátyás Attila-jégkorongtorna

Szombaton és vasárnap a KSE jégkorong-szakosztálya Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalával és a Székely Jégkorong Akadémiával karöltve szervezi meg az U8-as és U10-es korosztályú jégkorongozóknak szóló Mátyás Attila-jégkorongtornát a kézdivásárhelyi műjégpályán. Ezen 33 csapat vesz részt, azaz összesen 400 gyerek csúszik jégre. A csapatok javarésze a Székely Jégkorong Akadémia tagja, de tiszteletét teszi a Bukaresti Triumf, a Ploieşti-i Olimpia és a Brassói Korona is. A tíz év alattiak szombaton, a nyolc év alattiak vasárnap mérkőznek, mindkét nap 8 órától 16 óráig.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük