Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Kosárlabda

A női kosárlabda Nemzeti Liga Keleti csoportjának 6. játéknapján a címvédő Sepsi–SIC Alexandriára látogat, a hibátlan sepsiszentgyörgyiek szombaton 18 órától ötödik bajnoki győzelmükre hajtanak az idényben.

A Nyugati csoportban érdekelt KSE Nagyvárad elleni hazai mérkőzését november 10-re halasztották.

Hirdetés
Hirdetés

Labdarúgás, I. liga

Két hazai bajnoki után vasárnap idegenben lép pályára a Sepsi OSK, 21 órától a Nemzeti Arénában csap össze a FCSB együttesével. A két alakulat a július 22-ei odavágón gól nélküli döntetlent játszott Sepsiszentgyörgyön, az ezt megelőző hat találkozó fővárosi fölényt mutat, öt alkalommal nyert a Becali-csapat, egyszer pedig a Sepsi OSK győzött ellenük, 2018. december 5-én 4–2 arányban. A gyengébb szezonkezdést követően a 21 pontos FCSB feltornázta magát a hetedik helyre, míg a 16 pontos, négy forduló óta nyeretlen OSK továbbra is tizedik.

A 15. forduló műsora: ma 20.30-tól Viitorul – Chindia; szombaton 18 órától Medgyesi Gázmetán – Hermannstadt, 20-30-tól Kolozsvári CFR – Clinceni; vasárnap 16.30-tól Voluntari – Botoşani, 21 órától FCSB – Sepsi OSK; hétfőn 18 órától Astra – Jászvásár, 20.30-tól Krajova – Dinamo.

 

Labdarúgás, II. liga

Hazai találkozó vár az  FK Csíkszeredára a II. liga 15. játéknapján, a csíkiak ma 18 órától villanyfényes, tévében is közvetített mérkőzésen fogadják a bajnokság meglepetéscsapatát, a Turris Oltul Turnu Măgurelet.

 

Labdarúgás, III. liga

Az elmúlt hetek eredménytelensége miatt abszolút győzelmi kényszerrel játszik szombaton hazai pályán a KSE, 14 órától Foksányt látja vendégül a Sinkovits Stadionban, a III. liga 11. fordulójában. Az eddig öt döntetlent elérő, idén még nyeretlen kék-fehérek megkettőzött szorgalommal készültek a mérkőzésre, bízunk benne, hogy a hibák kijavítása után emeltebb szinten tudnak teljesíteni.

 

Megyei labdarúgás

A IV. liga 12. fordulójának programja (kezdési időpont: 14 órától): szombaton Illyefalva – Papolc; vasárnap Sepsi OSK II. – Gelence (11 órától), Árkos – Bereck, Bardoc – Csernáton, Nagyajta – Perkő, Réty – Kovászna, Szitabodza – Barót.

Az V. liga pontvadászata a visszalépő Bölön nélkül folytatódik, ellenfelei zöldasztalnál 3–0-ra nyernek. A vasárnapi, 8. fordulóban három mérkőzést rendeznek 14 órától: Szotyor – Dálnok, Hidvég – Kommandó, Uzon – Zabola. Nagybacon játék nélkül jut három ponthoz.

 

Teremlabdarúgás

Kéthetes szünet után folytatódik a másodosztályos teremlabdarúgó-bajnokság, az éllovas KSE Futsal vasárnap 18 órától a Korondi Juniort fogadja a Kicsid Gábor Sportcsarnokban, a visszavágó-sorozat nyitányán. Az odavágót a kézdiek 9–7-re nyerték.

 

Kézilabda

Hazai mérkőzések várnak a Sepsi–SIC lánykézilabda-csapataira, az eddig százszázalékos ifjúsági 2-es együttes szombaton 12 órától a Marosvásárhelyi Pegasust fogadja, míg az ifjúsági 1-esek vasárnap 12 órától a Ploieşti ISK-t látják vendégül a Sepsi Arénában. Az ifjúsági 3-as bajnokságban a Nagy Mózes Sportklub vasárnap 11 órától a Szebeni ISK ellen játszik a Kicsid Gábor Sportcsarnokban, míg a Sepsi ISK Csíkszeredába látogat. A Sepsiszentgyörgyi MSK ifi 2-es fiúcsapata Marosvásárhelyen lép pályára vasárnap.

 

Cselgáncs

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncs-szakosztályának szervezésében szombaton 9 órától kezdődik a Kicsid Gábor Sportcsarnokban a Kézdivásárhely-kupa huszonegyedik kiírása. Az előző évek tapasztalata alapján mintegy 500 kis dzsúdós méri össze erejét ebből az alkalomból.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük