Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sport-All-sikerek

Sport-All-sikerek Sport

A sepsiszentgyörgyi Sport-All síszakosztály sportolói a téli szezon befejeztével sem tétlenkednek, hanem folytatják a kemény munkát mind szárazföldön, mind vízen és két keréken Vitus Huba edző irányításával.

Hirdetés
Hirdetés

Alighogy véget ért a kajak-kenu vízi edzőtáboruk, a lelkes csapat felkerekedett és elindult, hogy megmérettesse magát a Gyergyói-medence szívében, a Gyergyószárhegyhez közel eső Güdüctelepen megrendezett nemzetközi hegyikerékpár-versenyen. Július 10-én álltak rajthoz a 7. Güdüc MTB résztvevői, ahol a Sport-All csapatát 7 versenyző képviselte. A színvonalas versenyen a gyermek-kategóriában 6 kilométeres távon, több száz versenyző közül kitűnve 2 arany és 1 bronzérmet zsebeltek be az elszánt ifjak.

Az 5–7 éves fiúk közül Farkas Zakariás állhatott a dobogó legfelső fokára, a lányok közt a 8–9 évesek korosztályából Horváth Gyopár arany-, Zsigmond Lili pedig bronzéremmel gazdagította a csapat eredményeit. A fiúk közt különböző kategóriákban az élmezőnyben végzett Pető-Berde Andor és Román Tamás, illetve a középmezőnyben ért célba Gabor Cristian és Kisgyörgy-Kósa Zoárd, ami kiváló bizonyítéka annak, hogy ez a kis csapat a sípályán kívül is remekül megállja a helyét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük