Hirdetés
Hirdetés

Sokba került a gyenge első félidő a KSE-nek

Sokba került a gyenge első félidő a KSE-nek Sport

A női kosárlabda-bajnokság tizenötödik fordulójában szombaton a KSE a Kolozsvári U otthonában rendkívül gyenge első félidő után idénybeli hetedik vereségét szenvedte el.

Kelemen Kincső hárompontosára Mitrovic válaszolt a 2. percben, és ez így maradt egészen az egészen az 4. percig, amikor a házigazdák Sutton két szabaddobásával ismét kétpontos előnyre tettek szert. Erre még Debreczi hármasával válaszolt a KSE, megszerezve a céhes városiak egyetlen első félidei előnyét (5–6), ám Uiuiu hárompontosát követően még csupán az egyenlítésre futotta (Hawks, 8–8) Ljubomir Kolarevic lányainak, innentől az U fokozatosan elhúzott, a negyed végére kilencpontosra növelve előnyét.

Biszak kosarával indult a második negyed, ám ez csupán szalmalángnak bizonyult, Putra válasza után a kincses városiak előnye egyre nyúlt, és Debreczi hárompontosa sem tudja felrázni a kék–fehéreket, félidőben az U 19 ponttal vezetett.

A harmadik negyedben a 4–0-ás sorozattal nyitó KSE végre összeszedettebb játékot mutatott, Hawks hármasával 11 pontra is megközelítve a házigazdákat, ám a végig kitűnően játszó Uiuiu kosarának köszönhetően a negyed a kolozsváriak 13 pontos előnyével ért véget. Az utolsó játékrészben kiegyensúlyozott küzdelmet láthattunk, a csapatok egymás kosaraira válaszolgattak, ennek megfelelően a mérkőzés az U harmadik negyedben beállított tizenhárom pontos előnyével ért véget. A KSE legközelebb február 15-én, Kézdivásárhelyen lép pályára a Marosvásárhelyi BC Sirius ellen.

 

Női kosárlabda-bajnokság, alapszakasz, 15. forduló:

Kolozsvári U – Kézdivásárhelyi SE 66–53 (21–12, 23–13, 11–17, 11–11)

A KSE pontszerzői: Corda 10 (1 hárompontos), Wilson 9, Debreczi 8 (2), Biszak 8 (1), Hawks 7 (1), Mitrovic 6 (2), Kozman 3, Domokos 2.

Korábbi fotó

Fotó: Zsoli Jeffwarder

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások