Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sírból hozta vissza a pontot a KSE

Sírból hozta vissza a pontot a KSE Sport

A Kézdivásárhelyi SE szombaton a a Viitorul Curița ellen a hosszabbításban a sírból hozott vissza egy pontot a labdarúgó III. Liga 5. csoportja alapszakaszának 17. fordulójában.

Az első játékrészben egyik csapat sem ragadta igazán magához a kezdeményezést, az első kapura lövésig 12 percet kellett várni, amikor Albert tolta szögletre Nechita lövését. A 15. percben Ketesdi lövését védte a moldvai hálóőr, egy perccel később pedig Botorok beadását csípte el. Az első 45 percben az említettek mellett még egy-egy Botorok-, illetve Perenyi lövést hárított a langaléta Martin, illetve a sérült Cîrstian helyére Kerestély állt be a kék-fehéreknél a 32. percben, gólhelyzet azonban nem adódott.

A második félidőben a vendégek kezdtek határozottabban, Sincu távoli lövését szögletre háríttották a kék-fehérek, a veszélyes beadást azonban mellélőtte Chelariu. A KSE Sütő fejesével válaszolt, ám Martin a helyén volt.

A 64. percben Botorok remekül tört be a vendégek tizenhatosára, ám bombagólt kívánt szerezni, erős, ám pontatlan lövése pedig a kapu fölé szállt.

Két perccel később Perenyi bombája akadt el egy védőben, majd Albert csípett el egy közeli lövést és a 71. percben a vendégek megszerezték a vezetést: Bînță és Albert nem értette meg egymást, Mihalciuc pedig közelről bekotorta az ajándéklabdát.

A kék-fehéreket megzavarta a gól és a vendégek ismét helyzetig jutottak, ám Nechita lövését Albert biztosan fogta. A 78. percben Bînță távoli szabadrúgáslövése megpattant a tehetetlen hálóőr előtt, majd mellément. Az utolsó tíz percben kaotikussá váltak a KSE akciói, a vendégek összeszedettebb játéka újabb gólhelyzeteket eredményezett: a 79. percben Albert egy gyors kontra végén mentett szögletre, majd a 86. percben

egy távoli lövést öklözött ki. Egy perccel később emberelőnybe kerültek a kézdiek, miután az Albertet faultoló Nechita a második sárga lapját is megkapta. A 90. percben követte őt azonnali piros lappal az ellenfelére ráeső Gajdó.

És amikor a hazai nézők már-már beletörődtek az egygólos vereségbe, a játékvezető által ítélt 4 perc hosszabbítás félidejénél egy hosszan előreívelt labdát követően kavarodás támadt az ellenfél kapuja előtt és a szemfüles Turcu a hálóba kotorta a labdát, beállítva az 1-1-es végeredményt. Az alapszakasz utolsó fordulójában a KSE Rozsnyóba látogat.

KSE – Viitorul Curița 1–1 (0–0)

Góllövők: Turcu (90+2. perc), illetve Mihalciuc (71.)

KSE: Albert – Gajdó, Agafiței, Bînță, Zöld, Gergely, Perenyi, Cîrstian, Botorok, Sütő, Ketesdi. Cserék: Bunduc, Bandi, Albu, Turcu, Veres, Demeter, Fülöp, Fábián, Kerestély. Edző: Călin Moldovan.

Viitorul Curița: Martin – Ababei, Moiescu, Sincu, Fudulache, Toader, Chelariu, Neculai, Nechita, Mihalciuc, Ianau. Cserék: Ciubotariu, Ureche, Motei, Bortos, Girneata, Marcu, Maftei, Ardeleanu, Miron. Edző: Vlad Marian.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük