Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sikerre hangolva az OSK

Sikerre hangolva az OSK Sport

Nincs megállás az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a szerdai, FCSB felett aratott történelmi siker után ma 17.30-tól újabb kihívás vár a Sepsi OSK-ra, ezúttal az FC Botoșani-t kellene térdre kényszeríteni a sepsiszentgyörgyi stadionban. A legutóbb látott jó teljesítményt várjuk el ma is a piros-fehér mezesektől, de a szurkolók buzdítása és pozitív hozzáállása is adhat egy akkora lökést, amivel képesek lehetnek az újabb jó eredmény elérésére.

A mérkőzést megelőző pénteki sajtótájékoztatóján Eugen Neagoe, a Sepsi OSK vezetőedzője ismételten méltatta játékosai legutóbbi, FCSB ellen nyújtott teljesítményét, de kiemelte a mai találkozó fontosságát, egyetlen célként a három pont megszerzését határozva meg.

– Nagyon fontos mérkőzést nyertünk meg az FCSB ellen úgy, hogy egyetlen percig sem volt kétséges a győzelmünk, és ez teljes mértékben a játékosok érdeme. Azonban ez már a múlté, most egy újabb fontos meccs előtt állunk. Nem szabad alábecsülni az ellenfelet, annak ellenére, hogy legutóbb hazai pályán szenvedett vereséget, mivel veszélyes csapat, értékes játékosokkal. Biztos vagyok abban, hogy a fiúk kellő odafigyeléssel készülnek erre az összecsapásra is, és mindent meg fognak tenni a három pontért. Nem lesz könnyű, de ahogy már korábban hangoztattam, jó csapatot alkotunk, és képesek vagyunk bárkit legyőzni. Még akkor is, ha sokan kis csapatnak tartanak, elértünk egy olyan szintet, amellyel már kiérdemeltük mindenki tiszteletét” – fogalmazott Eugen Neagoe.

A Sepsi OSK egy, a Botoșani ellenében elért újabb sikerrel megerősíthetné helyét a legjobb hat között, azonban a két csapat közötti örökmérleg nem a mieinknek kedvez. Az eddigi öt összecsapásból hármat a moldvaiak nyertek, kettőn pedig döntetlen született. Legutóbb, idén augusztusban gólnélküli döntetlent játszottak a csapatok.

Labdarúgó I. liga, 19. forduló, eddigi eredmények: Hermannstadt–Dinamo 1–1, Kolozsvári CFR–Medgyesi Gázmetán 2–2, Jászvásári Poli–Dunărea Călărași 1–0, Astra Giurgiu–Concordia Chiajna X–X. A FCSB–Viitorul találkozó lapzártánk után végződött. A mai program: 17.30-tól Sepsi OSK–Botoșani, 20 órától Krajova–Voluntari.

A Sepsi OSK is támogatja a Székely Légió által meghirdetett jótékonysági akciót, ezért arra kér mindenkit, csatlakozzon a kezdeményezéshez. A Székely Légió az FC Botoșani elleni mérkőzésen gyűjtést szervez a Böjte Csaba által működtetett székelyföldi gyerekotthonoknak. Első körben tartós élelmiszereket, tisztálkodási és tisztítószereket, valamint tanszereket gyűjtenek (ceruzák, tollak, füzetek, radír, stb.), de pénzt is elfogadnak. Az adományokat eljuttatják a gyerekotthonoknak, a pénzösszeg egy részét szeretnék felajánlani a nagyborosnyói Kádár Botondnak, aki súlyos gerincbántalma miatt műtétre szorul. Az adományokat átadhatják a mérkőzés előtt a bejáratoknál segédkező önkénteseknek, illetve nagyobb adomány esetében december 19-ig hívják a 0753.202.634 telefonszámot (Fazakas Edgár)!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások