Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sikeres jégre csúszás

Sikeres jégre csúszás Sport

Tizenegyedik alkalommal szervezték meg az U8-as és U10-es kishokisták számára kiírt Fashion-kupát Kézdivásárhelyen. A kétnapos megmérettetésen 34 csapat, azaz több mint 380 gyerek versengett a céhes városi műjégpályán.

Az ország minden részéről, de még Kisinyóból is érkeztek csapatok a 11. Fashion-kupára, amelynek idén már másodszor adhatott otthont a fedett műjégpálya, korábban a szabad ég alatt mérkőztek a gyerekek. A pályát három egyenlő részre osztották a szervezők, így párhuzamosan zajlottak a mérkőzések, szombaton a nyolc év alattiak, vasárnap a tíz éven aluliak kergették a korongot.

Hirdetés
Hirdetés

A csapatok öt-öt mérkőzést játszottak, Háromszék képviseletében a KSE–Bikák és a sepsiszentgyörgyi Királypingvinek bizonyítottak, több győzelmet aratva. Ezekben a korosztályokban hivatalosan nem jegyzik az eredményeket, itt mindenki nyer, mert a tapasztalatszerzésen, a játék szeretetén van a hangsúly.

– A gyerekek maguk között azért jegyzik az eredményeket, és hatalmas örömöt jelent egy-egy győztes meccs. Örülünk, hogy idén is ilyen szép számú résztvevőt láthattunk vendégül, köszönet a támogatóinknak és a fantasztikus szülői közösségnek – fogalmazott Márton Sándor, a céhes városi létesítmény menedzsere.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük