Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Klubvezetők Tornája

Klubvezetők Tornája Sport

Szombaton a kézdivásárhelyi sportcsarnokban zajlott a Klubvezetők Tornája nevet viselő kispályás labdarúgó-bajnokság, ahol házigazdaként a Kézdivásárhelyi SE és a Sepsi OSK, vendégként pedig az Eger SE és az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága lépett parkettre.

– Hangzatos nevet adtuk ennek a tornának azért, mert azokat az embereket kell megnyerjük az utánpótlásnak, akik a legtöbbet tehetik a jövő generációért. A háromszéki futballvezetőkön kívül itt volt például a Pest Megyei Labdarúgó-szövetség elnöke is. Az lesz a dolgunk, hogy minél jobb kapcsolatokat ápoljunk a magyar féllel. Jövőre szeretnénk többcsapatosra bővíteni a tornát – mondta el érdeklődésünkre a Sepsi OSK utánpótlás-szakágának vezetője, Krecska János.

Hirdetés
Hirdetés

A torna végső sorrendje: 1. Sepsi OSK 7 pont (7–3), 2. Eger SE 4 pont (6–6), 3. MLSZ–PMI 3 pont (11–11), 4. KSE 3 pont (10–14). Különdíjasok: legtapasztaltabb játékos: Polgár László (KSE, 1958), a legjobb kapus: Molnár Róbert (Eger SE), a legjobb mezőnyjátékosok: Varga Gábor (MLSZ–PMI) és Bende Lajos (Sepsi OSK), a torna gólkirálya: Csulak Attila (KSE) 7 góllal.

Bemutatómérkőzés: Kézdivásárhelyi SE U10 – Sepsi OSK U9 2–0.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük