Felhívás!

Schumacher állapota továbbra is titkos

Schumacher állapota továbbra is titkos Sport

Ma tölti be az 50. életévét minden idők legsikeresebb Forma–1-es versenyzője, Michael Schumacher. A születésnap alkalmából sokan készülnek megemlékezni a német dicsőséggel és sikerrel teli F1-es pályafutásáról.

A Ferrari maranellói múzeumában ma nyitja meg a bajnoka előtt tisztelgő új kiállítását, a Forma–1 hivatalos honlapja is megerősítette, hogy külön anyagokkal készül a jeles napra, míg az exversenyző hivatalos szurkolói klubja már hetekkel ezelőtt arra buzdította tagjait, hogy küldjenek fényképes és videós üzeneteket kedvencüknek.

Egy nappal a születésnap előtt Corinna Schumacher és a család hivatalos közleménnyel fordult a szurkolók felé.

„Örömmel vesszük és szeretnénk szívből megköszönni, hogy Michael 50. születésnapját vele és velünk együtt ünneplitek! Hogy egy meglepetéssel szolgáljon, a Keep Fighting Alapítvány egy virtuális múzeumot alkotott meg. A hivatalos Michael Schumacher-applikációval együtt élhetjük újjá Michael sikereit. Az alkalmazás egy újabb mérföldkő azon fáradozásunkban, hogy nektek és nekünk ismét legyen módunk megünnepelni az ő eredményeit. Azt is biztosra vehetitek, hogy a lehető legjobb kezekben van, és mindent megteszünk az érdekében. Viszont kérjük, értsétek meg, hogy Michael kívánsága szerint járunk el, és az egészség érzékeny témáját megtartjuk magánügynek, ahogyan korábban is tettük” – áll a közleményben.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. január 3., 9:31
    ÉRTÉKELÉS: 10

    Nem kell aggodni erte ,mert O jo kezekben van. Az ott nem Romania! Az ott Nemetorszag! Ott nem kapcsoljak le a gepeket a komas betegrol egy het elteltevel,de olyan esetek is vannak,hogy 48 ora,sot olyanok is,hogy 24 ora elteltevel.Ott,nem eladjak az ember szerveit! Ott,megveszik ezen szerveket,az ilyen idiotak,primitivek es embertelenek altal vezetett orszagoktol,mint Romania!