Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sajtóértesülés: lélegeztetőgépre került Csollány Szilveszter

Sajtóértesülés: lélegeztetőgépre került Csollány Szilveszter Sport

Megfertőződött koronavírussal Csollány Szilveszter, az olimpiai bajnok tornász állapota súlyos, lélegeztetőgépre került, írja a Magyar Nemzet.

Hirdetés
Hirdetés

A lap november 23-án telefonon kért tőle interjút, akkor az 51 éves korábbi sportoló türelmet kért, mert gyengélkedett. Múlt hétfőn sms-ben azt üzente, hogy kórházban van, így továbbra sem tud nyilatkozni, keresték most hétfőn is, ezúttal már nem válaszolt. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy előbb Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították.

A Magyar Nemzet és a 24.hu is kereste a Magyar Torna Szövetséget, sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták a Csollány Szilveszterrel kapcsolatos hírt.

Csollány első nagy sikerét az 1990-es lausanne-i Európa-bajnokságon érte el, ahol gyűrűn bronzérmet szerzett. Két évvel a barcelonai olimpián egyéni összetettben és csapatban a 9., gyűrűn a 6., lólengésben a 7. lett. Ugyancsak 1992-ben, a párizsi világbajnokságon, gyűrűn ezüstérmet, a budapesti Eb-n bronzérmet nyert.

Az atlantai olimpián már ezüstérmet akasztottak a nyakába, az 1998-as szentpétervári Eb-n végre felállhatott a dobogó legfelső fokára. Bár az 1999-es világ- és a 2000-es Európa-bajnokságon csak ezüstérmet nyert, a sydney-i olimpián már ő volt a legjobb.

Pályafutása zárásaként 2002-ben a debreceni Főnix Csarnokban a világbajnoki elsőséget is megszerezte.

(24.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. december 7., 11:32
    ÉRTÉKELÉS: 13

    Sajnálatos hírek, de Kóbor János és Csollány Szilveszter élsportoló sem volt beoltva, sőt nyilvánosan oltásellenesek voltak. A gyász ellenére is, ezt szóvá kell tenni.

    • User
      Dátum: 2021. december 8., 8:27
      ÉRTÉKELÉS: 4

      Ezt szerintem duplán kell szóvá tenni, mert ismert, népszerű emberekről beszélünk, akiket sokan szerettek, sokan követtek. Most is az hír, hogy Csollány Szilveszter lélegeztetőgépre került, de azokól az emberekről, akik utána igazodva elutasították az oltást, lélegeztetőre kerültek, talán meg is haltak már, nem tud senki…