Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Csoportgyőztes Európában a Sepsi-SIC

Folytatta hibátlan menetelését a női kosárlabda Európa-kupa E csoportjában a Sepsi-SIC, amely a csütörtöki, 5. fordulóban a török Nesibe Aydin ellen biztosította be csoportgyőzelmét. A szoros kezdés után fokozatosan ellépett ellenfelétől a Sepsi-SIC, a szünetben már 23, a fordulás után egy adott pillanatban 36 ponttal is vezetett. A tetemes előny tudatában a hazai játékosok az utolsó negyedre túlságosan kiengedtek, a török csapat pedig egy 21–0-s sorozattal visszajött a meccsbe, de fordítani már nem tudott. A Sepsi-SIC végül Cave triplájával zárta le a meccset, ezzel pedig az utolsó forduló eredményeitől függetlenül biztosan az első helyen végez. A sepsiszentgyörgyiek csütörtökön 19 órától szintén hazai pályán játszanak, a másik török gárda, Bursa Uludag ellen zárják a csoportkört. Női kosárlabda Európa-kupa, E csoport, 5. forduló: Sepsi-SIC–Nesibe Aydin 80–71 (25–11, 22–13, 25–16, 8–31). A Sepsi-SIC pontszerzői: Cave 26/6, Hristova 23/6, Jones 10/6, Mununga 9, Jespersen 9/3, Ghizilă 3/3. Játszott még: Cătenian, Gödri-Părău, Kmetovska, Mititelu. A másik mérkőzésen: Bursa Uludag–Hapoel Holon 68–79. A csoport állása: 1. Sepsi-SIC 10 pont (5 győzelem/0 vereség), 2. Holon 8 (3/2), 3. Nesibe 7 (2/3), 4. Bursa 5 (0/5).

Óriási meglepetések Katarban

Lezárultak a negyeddöntők a katari labdarúgó-világbajnokságon, mindegyik párharc rendkívül kiélezettre sikeredett. Óriási meglepetések születtek, a végső győzelemre legnagyobb esélyesnek tartott Brazília búcsúzott a tornától, de a portugálok is kiestek. A legjobb négy közé Horvátország, Argentína, Marokkó és Franciaország jutott be. A marokkói válogatott a világbajnokságok történetében első afrikai csapatként lesz érdekelt a legjobb négy között.

Labdarúgó-világbajnokság, negyeddöntő: Horvátország–Brazília 1–1, tizenegyesekkel 4–2; Hollandia–Argentína 2–2, tizenegyesekkel 3–4; Marokkó–Portugália 1–0; Anglia–Franciaország 1–2. Az elődöntők programja: holnap 21 órától Argentína–Horvátország, szerdán 21 órától Franciaország–Marokkó.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük