Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Kupagyőztes Ágyúsok

A Háromszéki Ágyúsok csapata nyerte a hétvégén Csíkkarcfalván rendezett II. Székelyföld Kupát. A háromnapos jégkorongtornán a háromszékiek mellett aCsíkszeredai Sportklub, a bukaresti Steaua és a Sapientia U23 csapatok vettek részt. Az Ágyúsok 7 ponttal végeztek az élen, úgy, hogy legyőzték a Steauát és a Sapientiát, majd hosszabításban veszítettek a Sportklub ellen, mely csapatot a Steaua 5–1 arányban győzte le. A torna végeredménye: 1. Háromszéki Ágyúsok 7 pont (11–9), 2. Bukaresti Steaua 6 pont (15–8), 3. Csíkszeredai Sportklub 5 pont (14–11), 4. Sapientia 23U 0 pont (6–18). Az Ágyúsok a kupát vasárnap az Őszi Sokadalom nagyszínpadán mutatták be (fotó).

 

Verstappen lesz a bajnok

Max Verstappen nyerte meg a Formula–1-es Belga Nagydíjat. A Red Bull címvédője a 14. helyről rajtolva aratott győzelmet Spa-Francorchamps-ban, a második helyen célba érő Sergio Pérez révén pedig az osztrák istálló kettős győzelmet ünnepelhetett. A dobogóra  még a pole pozícióból induló Carlos Sainz Jr. állhatott fel. Charles Leclerc a hatodik helyen ért célba, míg Lewis Hamilton számára már az első körben véget ért a futam. Verstappen tovább növelte előnyét a világbajnoki tabella élén, Pérez jött fel mögé a második helyre. A holland előnye 93 pont a csapattársával szemben.

Neymar „döntetlenje”

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 4. fordulójában a PSG hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Monacóval. A Monaco megszerezte a vezetést Kevin Volland góljával a 20. percben, majd a 67. percben Neymarral szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, és a sértett a tőle megszokott stílusban értékesítette a tizenegyest. A hazaiak összességében jóval több helyzetet dolgoztak ki ennek ellenére a Monaco végül egy ponttal távozott Párizsból.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük