Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Lékai a Fradiba igazolt

Lékai Máté a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja pályafutását, miután két évre szóló szerződést kötött a klubbal. A Telekom Veszprémtől vasárnap, nyolc év után elköszönt 147-szeres válogatott irányító érkezését kedden este jelentette be honlapján a fővárosi egyesület. Lékai Máté régebben a PLER KC, a Pick Szeged, valamint a szlovén RK Celje játékosa volt, a veszprémieket 2014 óta erősítette. Az elmúlt nyolc évben a bajnoki címet négyszer, a Magyar Kupát hatszor, a SEHA Ligát négyszer nyerte meg, illetve hatszor léphetett pályára a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében. Veszprémi színekben 315 mérkőzésen 753 gólt szerzett.

Ronaldo célkeresztben

Cristiano Ronaldo kapta a legtöbb gyalázkodó Twitter-üzenetet az angol labdarúgó Premier League elmúlt idényében. Egy kedden megjelent összesítés alapján a szigetország élvonalában a játékosok 68 százaléka kapott becsmérlő üzeneteket a közösségi oldalon. A 2021–2022-es idény első öt hónapjában 2.3 millió üzenetből mintegy 60 ezer tartalmazott sértő kifejezéseket. A rekorder Ronaldo lett, a Manchester United portugál sztárjához – aki a hírek szerint eligazolna a klubtól – 12.520 gyalázkodó tweet érkezett, a második Harry Maguire lett 8954-gyel, a harmadik pedig egy másik csapattársa, Marcus Rashford 2557-tel. A top 10-ben nyolcan szerepelnek az MU-ból. Rajtuk kívül Harry Kane (Tottenham Hotspur) és Jack Grealish (Manchester City) vált még a legtöbbször az indulatok céltáblájává.

Műtét helyett Katart választotta

Paul Pogba, a Juventus labdarúgócsapatának francia középpályása nem szeretne lemaradni a november közepén kezdődő katari világbajnokságról, ezért nem műtteti meg sérült térdét. A vb-győztes játékos júliusban tért vissza a torinói csapathoz, melynek amerikai túráján szenvedett súlyos térdsérülést. Pogba több szakemberrel konzultált, és végül egybehangzó sajtóhírek szerint a konzervatív kezelés mellett döntött, mert az operáció miatt több hónapra kidőlne és lemaradna a november 21-én rajtoló vb-ről. A konzervatív kezeléssel és pihenéssel viszont csak öt hetet kell kihagynia.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük