Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Elődöntőt játszik a Sepsi-SIC

Fennállása legjobb bajnoki helyezéséért küzd a megyeszékhelyi Sepsi-SIC felnőtt pingpongcsapata, amely ma 16 órától Câmpulungon a helyi Pristavu együttesével csatázik az asztalitenisz Szuperliga elődöntőjének odavágóján. A párharc sepsiszentgyörgyi visszavágóját csütörtökön 17 órától rendezik meg a Szabó Kati Sportcsarnokban. Együttesünktől származó információk szerint pingpongozóink – Demeter Lehel, Bojan Crepulja, Dragoș Bujor, Kanabé Szilárd – tegnap délelőtt érkeztek meg Sepsiszentgyörgyre, majd a bajnoki elődöntőre való hangolódás jegyében egy közös edzésen is részt vettek. Asztaliteniszezőink ma délelőtt indultak el az Argeș megyei településre, ahol 16 órától játszanak.

„A győzelemért megyünk Câmpulungra, de majd meglátjuk, ez mire lesz elég. Nagyon kiegyensúlyozott mérkőzésre számítunk, úgy gondolom, hogy apró dolgok és a pillanatnyi forma fog dönteni a győztes kilétéről. Két egyforma képességű és felkészültségű csapat küzd a döntőbe jutásért, bízom abban, hogy a szerencse ezúttal a mi oldalunkon áll” – nyilatkozta Teodor Simon, a Sepsi-SIC edzője.

Mint ismeretes, a Sepsi-SIC együttese öt győzelemmel és mindössze két vereséggel a negyedik helyen zárta a férfi asztalitenisz Szuperliga 2021–2022-es idényének novemberi odavágóját, míg a márciusi visszavágóban minden meccset megnyerve, alapszakasz-győztesként jutott a rájátszásba. A zöld-fehérek itt azzal a Pristavu Câmpulunggal találkoznak, amely negyedik lett a pontvadászat első felében. A két alakulat megosztozott az alapszakaszbeli győzelmeken: az ősszel a Pristavu 3–0-ra verte a Simon-legényeket, akik bő másfél hónapja egy 3–2-es sikerrel vágtak vissza.

A döntő másik kiadó helyéért a Mioveni és a Steaua mérkőzik meg.

Fontos pontokért

Hétközi fordulóval folytatódik ma a harmadosztályos labdarúgó-bajnokság, a felsőházban érdekelt Sepsi OSK II. az FC Pucioasa együttesét látja vendégül, míg az alsóházban a Kézdivásárhelyi SE Brassóba látogat. Labdarúgó 3. Liga, rájátszás, 6. forduló: playoff: Sepsi OSK II.– Pucioasa, Székelyudvarhely–Barcarozsnyó; playout: Brassói Kids Tâmpa–KSE, Plopeni–Hermannstadt 2, Brassói SR–Blejoi (szerdán). A mérkőzések 18 órakor kezdődnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük