Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Röviden Sport

Újabb tétmeccs az Arénában

Ma 19 órától hazai környezetben az UNI Győr ellen lép pályára a Sepsi-SIC a női kosárlabda Európa-kupa csoportkörének 3. fordulójában. A sepsiszentgyörgyi bajnokcsapat a B-csoportban egy győzelemmel és egy vereséggel a második helyen áll, míg mai ellenlábasa nyeretlenül az utolsó. A koronavírus-járvány terjedését fékezni hivatott intézkedések miatt ismét közönség nélkül, üres lelátók előtt játszanak a csapatok a Sepsi Arénában.

A Sepsi-SIC szünnapos volt a Nemzeti Liga hétvégi fordulójában, így volt idejük előkészíteni az Európa-kupabeli összecsapást. „Mindenik mérkőzés nehéz az Európa-kupában, a Győr egy jó csapat, de bízom a jó eredmény elérésében. Sajnos ismét üres lelátók előtt fogunk játszani, hiányozni fognak szurkolóink, ez viszont azt jelenti, hogy minden erőtartalékunkat mozgósítanunk kell a siker érdekében. Szeretném, ha kihoznánk a maximumot magunkból” – nyilatkozta a mérkőzés előtt Zoran Mikes vezetőedző (képünkön).

Hirdetés
Hirdetés

Bronzérmek az országosról

Szombaton és vasárnap Brassópojána adott otthont az U21-es korosztály számára kiírt cselgáncs Román-kupának és az ugyancsak 21 év alattiak számára meghirdetett földharc (ne waza) országos bajnokságnak. A két megmérettetésen két háromszéki sportoló – Andra Norocea és Deák Roland – vett részt, mérlegük pedig két bronzérem és egy ötödik hely. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK együttesénél leigazolt, de a hétvégi megmérettetésen a Dévai MSK csapatának harcoló Norocea az 52 kilogrammos súlycsoportban lépett tatamira, és bronzéremmel zárta a kupaviadal szombati versenynapját. A kézdivásárhelyi csapat egykori cselgáncsozója, jelenleg a VSK Csíkszereda színeiben versenyző Deák Roland a 73 kilogrammosok viadalában az ötödik helyen végzett. Deák vasárnap a földharc országos bajnokságban is indult, és ezúttal bronzérmet nyert.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük