Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Rajt a BL-ben

Holnap megkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre, csütörtökön az Európa-liga-csoportkör is indul, a Ferencváros a Leverkusen vendégeként szerepel. Íme a BL első fordulójának mai párosításai: E-csoport, 22.00: Dinamo Kijev (ukrán) – Benfica (portugál), 22.00: FC Barcelona (spanyol) – Bayern München (német); F-csoport, 19.45: Young Boys (svájci) – Manchester United (angol), 22.00: Villarreal (spanyol) – Atalanta (olasz); G-csoport, 19.45: Sevilla (spanyol) – Salzburg (osztrák), 22.00: Lille (francia) – VfL Wolfsburg (német); H-csoport, 22.00: Malmö (svéd) – Juventus (olasz), 22.00: Chelsea (angol) – Zenit (orosz).

Holnap, A-csoport, 22.00: Club Brugge (belga) – Paris Saint-Germain (francia), 22.00: Manchester City (angol) – RB Leipzig (német); B-csoport, 22.00: Atlético Madrid (spanyol) – FC Porto (portugál), 22.00: FC Liverpool (angol) – AC Milan (olasz); C-csoport, 19.45: Besiktas (török) – Borussia Dortmund (német), 22.00: Sporting Lisboa (portugál) – Ajax Amsterdam (holland); D-Ccsoport, 19.45: Sheriff Tiraspol (moldovai) – Sahtar Donyeck (ukrán), 22.00: Internazionale (olasz) – Real Madrid (spanyol).

Elmérték a pályát

Elmérték vasárnapi Brighton Marathon rendezői a pálya hosszát! A résztvevők már a verseny során panaszkodtak arra, hogy nem a szokásos 42,195 kilométert kellett megtenniük a viadalon, melynek célterületét a közkedvelt nagy-britanniai üdülőváros, Brighton híres mólójának közelében kialakították ki. A szervezők közösségi oldalon közzétett közleményükben elnézést kértek a résztvevőktől az 568 méterrel hosszabb pályáért, és reményüket fejezték ki, hogy még ez a kellemetlenség sem vet árnyékot arra az élményre, amelyben a 18 hónap után visszatérő verseny során részesültek. A maratonit Neil McClements nyerte meg (2:33:44 óra), aki csak az utolsó száz méteren előzte meg az addig végig élen haladó Ollie Garrodot. A szervezők egyébként már a verseny közben észlelték a problémát, hogy a pálya legtávolabbi végénél egy kanyar helytelenül lett kimérve, de addigra a futók már elértek arra a részre, így nem volt lehetőségük korrigálni. A hagyományos viadalt legközelebb a tervek szerint a szokásos tavaszi időpontban, április közepén rendezik meg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük