Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

A válogatottba is visszatér Szoboszlai

Tamás Márk és Sallói Dániel is bekerült a magyar labdarúgó-válogatott keretébe, amely a szeptember elején sorra kerülő három világbajnoki selejtezőre készül. Marco Rossi szövetségi kapitány szerdai kerethirdetése során elhangzott, hogy visszatér a nemzeti csapatba Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig futballistája, aki sérülése miatt lemaradt nyáron a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságról. A magyarok jövő csütörtökön az Eb-döntős angolokat fogadják a Puskás Arénában, három nappal később az albánok vendégeként lépnek pályára, majd szeptember 8-án az andorraiakkal játszanak, ugyancsak otthon.

Nem bírtak a svájciakkal

A Ferencváros hazai pályán is 3–2-es vereséget szenvedett a Young Boystól, így a svájci csapat kettős győzelemmel, 6–4-es összesítéssel jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe, míg a Ferencváros az Európa Liga főtábláján szerepelhet. Ez lesz sorozatban a negyedik szezon, hogy magyar csapat is érdekelt az egyik európai kupasorozat főtábláján, a Ferencváros pedig egymás után harmadik alkalommal küzd majd ősszel: 2019-ben és idén az Európa-ligában, tavaly a Bajnokok Ligájában. Az Európa-liga csoportkörének sorsolását pénteken rendezik.

Újra száguldoznak

A hétvégi Belga Nagydíjjal kezdetét veszi a Forma–1 idei szezonjának második félideje. Max Verstappen a silverstone-i kiesése és a hungaroringi majdnem-kiesése után korábbi magabiztos előnyének eltűnésével üldözőként, 8 pontos hátrányból várja a Lewis Hamilton elleni folytatást. A szünet a legjobbkor jött neki és a Red Bullnak: a Mercedesekkel történt balesetek miatti pontvesztések igencsak frusztrálttá tették őket. Verstappen úgy érzi, feltöltődött. „A nyári szünetem jól alakult, klassz volt pihenni pár hetet, de jó visszatérni is. A triplahétvége egymás után sok versenyt jelent, sok olyan pálya jön, amiket már nagyon várok.” Várhatja is őket: a szünetet követő triplahétvége első két állomása hazai versenye lesz. Verstappen anyja révén belga, apja révén holland, így elmondhatja, otthonról haza érkezik a következő két hétben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük