Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Gólképtelen csíkiak

Négy forduló után pont és rúgott gól nélkül áll a labdarúgó 2. Ligában az FK Csíkszereda. A székelyföldi együttes hétfőn délután hazai pályán 3–0-ás vereséget szenvedett a Concordia Chiajna csapatától. Az Ilfov megyei gárda csíkszeredai győzelmével a rangsor élére állt, az egyedüli százszázalékos csapat a másodosztályban. Az FK Csíkszereda elszenvedte szezonbeli negyedik vereségét, és továbbra is gólképtelen, 0–7-es gólkülönbségével a táblázat 18. helyén szerénykedik, legközelebb ismét hétfőn játszik, az 5. fordulóban, augusztus 30-án 14 órakor az FC Hermannstadt vendége lesz Valentin Suciu együttese. 2. Liga, 4. forduló: FK Csíkszereda–Concordia Chiajna 0–3 (Dusmanu 3., Popescu 21., Llullaku 45+1.). Az állás: 1. Chiajna 12 pont, 2. Slobozia 10, 3. Steaua 10, …18. Csíkszereda 0.

Vissza a legendás stadionba

Több mint másfél éves távollét után, szeptember 11-én tér vissza a Real Madrid labdarúgócsapata az immár felújított Santiago Bernabéu Stadionba. A fővárosi klub kedden közölte, hogy a bajnokság 4. fordulójában, a Celta Vigo elleni mérkőzésen játszik újra az otthonául szolgáló arénában, amelyet 800 millió euróért renováltak. A világhírű stadionban a pandémia kitörése miatt a legutóbbi mérkőzést 2020. március 1-jén vívták, amikor az El Clasicón a Real 2–0-ra legyőzte az FC Barcelonát.

Ismét Magyarországon a portugálok

A katari labdarúgó-válogatott szeptember elején újabb két felkészülési mérkőzésen lép pályára a debreceni Nagyerdei Stadionban, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy a nyári Európa-bajnokság után ismét Magyarországra látogat a portugál válogatott. A 2022-es hazai rendezésű világbajnokságra készülő katariaknak selejtezőt nem kell játszaniuk, így az európai kvalifikációs sorozat A-csoportjának együtteseivel játszanak felkészülési meccseket. A vb-házigazda szeptember 1-jén 21.45-től Szerbiával, majd 4-én 19 órától Portugáliával méri össze az erejét. A katariakra szeptemberben még egy meccs vár, szeptember 9-én Luxemburgban lépnek pályára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük