Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Kezdődik az Eb

Ma 22 órától a Törökország – Olaszország találkozóval kezdődik a 2020-ról elhalasztott, 24 résztvevős labdarúgó-Eb. A holnapi program: 16 órától Wales – Svájc, 19 órától Dánia – Finnország, 22 órától Belgium – Oroszország. Vasárnap 16 órától Anglia – Horvátország, 19 órától Ausztria – Észak-Macedónia, 22 órától Hollandia – Ukrajna. A Gracenote előrejelzése szerint a végső győzelemre Belgiumnak és Angliának van a legnagyobb esélye (14%). Őket a vb-címvédő Franciaország követi 12%-kal, majd Spanyolország (10%), Olaszország (9%) és a legutóbbi Eb-t megnyerő Portugália (8%) következik. Németországnak (6%) kevesebb sansza van a végső győzelemre, mint Dániának (7%). A magyar válogatott esélyei az Eb-győzelemre nem érik el az egy százalékot, de Marco Rossi gárdája a 21. helyen lett rangsorolva, megelőzve Szlovákiát, Finnországot és Észak-Macedóniát. 

A wellness világnapja

A vírus miatt kialakult helyzetre nincs gyógymód, de van egy út a megoldás felé, hiszen a járvány megváltoztatta az emberek egészséggel és jóléttel kapcsolatos gondolkodásmódját, így a Bálványos Resort egész napos programmal készül június 12-én, szombaton, amellyel igyekszik felhívni az emberek figyelmét a tartalmas, teljes értékű élet fontosságára. A Global Wellness Day csak a wellnessről szól, és ennek fontosságára irányítja a figyelmet.

A szombati program reggel 8 órától kezdődik pilates-tornával, 9 órától szépségápolási termékeket mutatnak be, 10-től tabata-edzésen vehetnek részt a jelenlévők, 11 órától Yumeiho-masszázs demo, 12 órától fitneszedzés, fél háromtól sós testradír a gőzszaunában, 15 órától szauna-szeánsz a Székely szaunában fenyőágakkal, ezzel egy időben gyalogtúrához is lehet csatlakozni, ahol az érdeklődők felfedezik a gyógyforrások és az erdő rejtett gyógymedencéit. 17 órától ismét pilatesre kerül sor, majd 18 órától a joga rejtelmeibe nyerhetünk betekintést. 19 órától sós testradír a gőzszaunában, 19 órától erdei masszázs demóban lazulhatnak az arra vágyók. Fél nyolctól szauna-szeánsz boróka- és fenyőeszenciákkal, 20 órától esti spa zárja a napot.

A kinti vendégek számára is nyílt napot tartanak, a belépő 150 lej, amely az alábbi programokra biztosít részvételt: 10 órától tabata, 11 órától Yumeiho-masszázs demo,12 órától fitneszedzés, esti fürdőzés. Előzetes regisztráció a spa@balvanyosresort.ro e-mail-címen. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük