Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Többre képesek

A KSE legfiatalabb tekézői Jászvásáron indították a 2021-es esztendőt, ahol az U23-as országos bajnokságban mérték össze erejüket a helybeli CFR játékosaival. Az ifik nem vallottak szégyent, bár az utazással járó fáradalmak miatt 20–25 fával elmaradtak a szokásos teljesítményüktől. Végeredmény: Jászvásári CFR – Kézdivásárhelyi SE 2971–2803. Egyéni eredmények: Dávid Erik (2003-ban született) 512, Kiss Flórián (2005) 491, Gergely Szabolcs (2003) 459, Elekes Sándor (1998) 457, Várdó Kristóf (2007) 454, Mihály Stefánia (2006) 430. „A 6%-os eredménykülönbség bármikor behozható, főleg, ha hazai pálya előnyét is tudja élvezni a csapat. Mindenki többre képes, még sok jót fogunk hallani felőlük!” – ígérte Várdó Olivér szakosztályvezető.

A KSE felnőtt tekézői javában készülnek a hétvégi, Marosvásárhelyen tartandó Román-kupa fordulóra.

Súlyos büntetésre számíthat

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin csapatkapitánya akár tizenkét mérkőzésre szóló eltiltást is kaphat, miután a spanyol Szuperkupa vasárnap esti döntőjében kiállították. Sajtóértesülések szerint a kényszerpihenő hossza azon múlik, hogy az illetékes fegyelmi testület mennyire súlyosnak ítéli meg a Barca-sztár cselekedetét, aki a katalánok 3–2-es vereségével záruló döntő hosszabbításának legvégén, a 121. percben tarkón ütötte az Athletic Bilbao játékosát, Asier Villalibrét. Enyhébb, 2–4 meccsre szóló büntetés azért születhet, mert a 33 éves Messi a Barcelona első csapatának tagjaként most, pályafutásának 753. mérkőzésén kapott először piros lapot. Előzőleg, még a katalánok korosztályos csapatában játszva, 2005. február 27-én, a Pena Sport de Tafalla elleni fellépésén jutott a kiállítás sorsára – emlékeztetetett az AS.

Bravúros továbblépés

A magyar bajnok Berettyóújfalu és a Románát képviselő Galaci United is győzött a futsal Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában, így továbbjutott a sorozat következő körébe. Berettyóújfalu soraiban a székelyudvarhelyi Gál Istvánnal 2–0-ra győzött Cipruson az Omonia Nicosia ellen, míg a galaciak Lengyelországban nyertek 6–3-ra a Record Bielsko-Biala vendégeként.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük