Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ilyen hozzáállás kell!

Ilyen hozzáállás kell! Sport

A vasárnapi, Kolozsvár ellen 1–0-ra elveszített mérkőzés vezéráldozattal járt a Sepsi OSK labdarúgócsapata számára, ugyanis komoly sérülést szenvedett a csapat egyik alapembere, Florin Ștefan. A legfrissebb információk szerint a hátvéd karja nincs eltörve, de két hétig biztosan nem játszhat.

Amint arról beszámoltunk, az erdélyi rangadó 59. percében Niczuly Roland és Florin Ștefan összeütközött, a válogatott balhátvédet mentőautóval vitték le a pályáról. Az első hírek szerint kifordult a könyöke, viszont az utólagos vizsgálatok kimutatták, nincs szükség műtétre, a játékos karja nincs eltörve, de két hétre gipszbe tették, és csak ezután állhat újra a csapat rendelkezésére.

Hirdetés
Hirdetés

A szinte a teljes második félidőt emberhátrányban játszó OSK tíz emberrel sem állt be védekezni a bajnok ellen, azonban gyenge helyzetkihasználás mellett végül még egy pontot sem szereztek. Ilyés Róbert másodedző szerint egyszerűen nem volt szerencséjük, mert a lehetőségeik alapján egyértelműen megérdemelték volna, hogy megnyerjék a mérkőzést. „Büszkék lehetünk a teljesítményünkre, ez önbizalmat kell adjon a következő, Astra elleni meccshez, ha akkor is ilyen hozzáállással játszunk, lehetetlen, hogy ne nyerjünk” – nyilatkozta a meccs után.

A Sepsi OSK szombaton 12 óra 30 perctől fogadja az Astra Giurgiut a 18. fordulóban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások