Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Hatodik helyen

A Sepsi–SIC asztalitenisz-csapata két győzelemmel és öt vereséggel zárta a november 24. és 27. között Izvorani-ban rendezett férfi Szuperliga odavágó-sorozatát. A Kanabé Szilárd, Ștefan Moldoveanu, Bojan Crepulja, Kocsis Balázs összetételű sepsiszentgyörgyi gárda vereséget szenvedett az előző idényben bajnok Bukaresti Steaua (0–3), a Topstar Constanța (2–3), a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK (0–3), az ezüstérmes Mioveni (0–3), valamint a bronzérmes Pristavu Câmpulung (1–3) együttesétől. A Simon Teodor irányította csapat több szoros és izgalmas mérkőzést is játszott, könnyedén diadalmaskodott a Besztercei MSK (3–1) és a Voința Câmpulung (3–0) felett. A zöld-fehér mezesek a rangsor hatodik helyéről várják a tavaszi visszavágó-sorozatot.

Futsal-továbbjutás a BL-ben

Románia és Magyarország képviselője is továbbjutott a teremlabdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjéből, Galac és Berettyóújfalu csapata is ott van a legjobb 32 között. Mint ismeretes, Romániában az elmúlt idényben nem avattak bajnokot, az aranyéremre a Csíkszeredai Imperial Wet és a Galaci United együttese volt a legesélyesebb, a Román Labdarúgó-szövetség döntése alapján a galaciak indulhattak a BL-ben. A Duna-partiak 1–0-ra legyőzték az izraeli bajnok Ashdod Dolphinsot, míg Berettyóújfalu 4–3-ra nyert a grúz Tbiliszi State University otthonában. A kiírás alapján a selejtező 23 párharcának győztesei csatlakoznak a kilenc kiemelthez a legjobb 32 között. A következő forduló sorsolását december 9-én tartják, a mérkőzéseket pedig január 12. és 17. között játsszák.

Messi nélkül a Barca

Legnagyobb sztárja, a hatszoros aranylabdás Lionel Messi nélkül érkezik Budapestre az FC Barcelona labdarúgócsapata, amely a Bajnokok Ligája ötödik fordulójában ma 22 órától a Ferencváros vendége lesz a Puskás Arénában. A 33 éves szupersztár mellett egyébként az első számú kapus, a német Marc-André ter Stegen, illetve a brazil játékmester, Philippe Coutinho sincs ott a Barca utazó keretében. Az már korábban eldőlt, hogy a sérült Gerard Piqué, Ansu Fati, Sergi Roberto és Samuel Umtiti sem játszik a Puskás Arénában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük