Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Újabb csíki vereség

Zárult a labdarúgó másodosztály nyolcadik játéknapja, amelyben nem termett babér a Suciu Valentin által irányított FK Csíkszereda számára. A csíki együttes második hazai vereségét szenvedte el a II. ligában, szombaton délben 1–0-ra kaptak ki az Unirea Sloboziától. Eredmények, 8. forduló: Kolozsvári U – Concordia Chiajna 1–1, Resicabányai VSK – Pandurii Tg. Jiu 1–2, CSM Slatina – Bákói Aerostar 2–1, Dunarea Calarasi – Gloria Buzau 0–2, FK Csíkszereda – Unirea Slobozia 0–1, Temesvári Ripensia – Bukaresti Metaloglobus 0–2, Viitorul Pandurii – Temsvári ASU Poli 0–1, Konstancai Farul – Turris Oltul 0–2, Lénárdfalva – Petrolul Ploiesti 1–2. Az élmezőny: 1. U Craiova 17 pont, 2. Metaloglobus 16, 3. Kolozsvári U 14, 4. ASU Poli 14, … 15. Csíkszereda 7, 18. Ripensia 6, 19. Lénárdfalva 4.

Elhalasztott meccs

A III. ligás Székelyudvarhelyi FC több játékosa is elkapta a koronavírust. A hétfőn elvégzett kötelező tesztelést követően derült ki, hogy a keretből tizenhárman megfertőződtek a vírussal. Ennek fényében a Sepsi OSK II. elleni, péntekre tervezett hazai mérkőzést elhalasztották. A tervek szerint a találkozót november 3-án, kedden pótolják.

Bölöni zöld-fehérben

A görög élvonalbeli Panathinaikosz hétfőn hivatalos honlapján jelentette be, hogy Bölöni László a zöld-fehérek labdarúgócsapatának új edzője. A honlap ismertette a 67 esztendős marosvásárhelyi szakember labdarúgó és edzői pályafutását, kiemelve többek között, hogy 1986-ben a Steauával megnyerte a BEK-et és hogy 100-nál is többször játszott a román válogatottban. Emlékeztettek, hogy 41 éves korától edzősködik, dolgozott egyebek mellett belga, francia, portugál és görög (PAOK) kluboknál, illetve irányította a román válogatottat. Idén már két belga csapatnál (Royal Antwerp, Gent) is megfordult, legutóbbi állomáshelyén augusztusban írt alá, de három mérkőzés után, egy hónappal ezelőtt távozott. A Panathinaikosz gyatrán kezdte a szezont, az eddigi négy fordulóban mindössze két pontot tudott összekaparni. Bölöninek nem lesz könnyű dolga, ha ismét pályára akarja állítani a 20-szoros bajnokot.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük