Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Hatodik helyen a mieink

Mind a megyeszékhelyi Sepsi ISK, mind a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK csapata a hatodik helyen fejezte be az október 16–18. között a Temes megyei Újszentesen megtartott B-osztályos felnőtt asztalitenisz bajnokság odavágó-sorozatát. Csapataink mérlege két-két győzelem és öt-öt vereség.

A hónap elején megtartott B-osztályos selejtező után a szakszövetség a 16 résztvevő csapatot két nyolcas csoportba osztotta szét, az I-be került a Nagy Mózes SK, míg a II-be a Sepsi ISK csikócsapata. A Ionuț Chelmuș, Finna Gábor, Canea-Kocsis András, Kovács Kristóf István és Andrei Miroiu összetételű kézdivásárhelyi gárda 3–2-re nyert a Craiovai U II. alakulatával szemben és 3–1 verte a Moinești-i MSK-t. Kerekes Barnabás tanítványai 3–1-re kaptak ki a Bukaresti TTT-től, illetve 3–0 arányban veszítették el az Újszentesi Községi SK, a Dunărea Giurgiu, a Székelyudvarhelyi ISK III. és a Șomuz Fălticeni csapata elleni találkozójukat, ennek megfelelően a hatodik pozícióban fejezték be az odavágót.

A Kocsis Balázs és Cocean Valér edzette Sepsi ISK – Bokor Zoltán, Urus Kristóf, Jakabos Andor és Márton Ádám – alakulata 3–0-ra győzött a Dornavátrai MSK és a Zilahi MSK együttese ellen, míg 3–0-ra marad alul a Bukaresti ACTT I., a Craiovai MSK, az Újszentesi SK, a Székelyudvarhelyi ISK II. és a Temesvári Raris SK alakulatával szemben. A megyeszékhelyiek teljesítménye szintén a hatodik helyre volt elég. Folytatás tavasszal.

Elrajtolt a megyei csapatbajnokság

Kedden rendezték meg a 2020–2021-es háromszéki amatőr pingpong-bajnokság első fordulóját, amelyben a lejátszott összes mérkőzés kiélezett küzdelmet hozott. A tizenkét csapatos pontvadászatnak a sepsiszentgyörgyi Topspin asztalitenisz-teremben ad otthont. Eredmények: Nagyajta – Unikum 5–4, Rákosi Törekvés – Cameleonii 3–5, Vulturii – Topspin 2–5, CFTuning – Vaskéz 5–4, Ringispir – Survivers 5–0, Backspin Effect – The 5 Fighters 5–2. A rangsor: 1. Ringispir (5–0) 1 pont, 2. Topspin (5–2) 1 p, 3. Cameleonii és Backspin Effect (5–3) 1 p, 5. Nagyajta és CFTuning (5–4) 1 p, 7. Unikum és Vaskéz (4–5) 0 p, 9. Rákosi Törekvés és The 5 Fighters (3–5) 0 p, 11. Vulturii (2–5) 0 p, 12. Survivers (0–5) 0 p.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük