Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Sugás-futás

A Gáll Lajos-futókör Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatala és a megyei sport- és ifjúsági igazgatóság támogatásával rendezte meg a már hagyományos Sugás-futást. A rajtnál 70 futó sorakozott fel Bukarestből, Brassóból, Kovásznáról, Kézdivásárhelyről és persze Sepsiszentgyörgyről. A versenyzők emlékérmet, feliratos trikót, édességet kaptak, a nyílt verseny és a korosztályok első három helyezettje külön díjazásba részesült. A nyílt versenyt a férfiaknál Dániel Attila (Sepsiszentgyörgy) nyerte 39’ 23’’-es idővel, megelőzve Crișan Zsigmondot (Sepsiszentgyörgy, 40’ 33’’) és Németh Andrást (Kézdivásárhely, 41’ 14’’). Női dobogósok: 1. Pacurariu Nagy Diana (42’ 40’’), 2. Jakab-Benke Hajnalka (48’ 00’’), 3. Suciu Silvia (48’ 30’’) – mindhárman Sepsiszentgyörgyről.

Bottas győzött

Valtteri Bottas (Mercedes) aratott győzelmet a 7. Orosz Nagydíjon. Mögötte a Red Bull-os Max Verstappen szelte át a célvonalat, míg harmadikként a pole pozícióból induló, de szabálytalan próbarajtjai nyomán büntetésben részesülő Lewis Hamilton végzett, aki nem mellesleg nagyon közel került az egyfutamos eltiltáshoz. Kimi Räikkönen a 323. Formula–1-es rajtjával Rubens Barrichellót érte utol az örökranglista élén.

Kikapott a Bayern

A Hoffenheim hatalmas meglepetésre 4–1-re legyőzte vasárnap a Bundesligában a címvédő és a tétmeccseket tekintve 2020-ban még veretlen (31 győzelem, 1 döntetlen!) Bayern Münchent. A bajoroknál a bajnokságban több mint két év után csak a kispadon kezdett Robert Lewandowski. Gólszerzők: Bicakcic 16., Dabbur 24., Kramaric 77., 91., – a másodikat 11-esből, ill. Kimmich 36.)

Győri bravúr

A Győri Audi ETO KC nemrég fölényesen győzött a Siófok elleni magyar bajnoki rangadón, tegnap viszont a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, Franciaországban, a Brest Bretagne ellen lépett pályára. Sokáig úgy tűnt, hogy a francia csapat véget vet Győr évek óta tartó veretlenségi sorozatának, hiszen az 53. percben öttel (24-19) vezetett, ám a végére a vendégek összeszedték magukat, sőt az utolsó percben a győzelemért támadtak, de technikai hibát vétettek. 25-25 lett a vége!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük