Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Ma játszik az OSK II., holnap a KSE

A harmadik forduló van terítéken a harmadosztályos labdarúgó-bajnokságban, az 5-ös csoportban érdekelt háromszéki csapatok közül a Sepsi OSK II. játszik hazai pályán. Az egy győztes meccset maguk mögött tudó sepsiszentgyörgyiek ma 17 órától a CS Blejoi együttesét fogadják zárt kapus mérkőzésen. A szintén egy győzelemmel rendelkező Kézdivásárhelyi SE szombaton 17 órától a Barcarozsnyói Cetate otthonából igyekszik elhozni a pontokat.

Szombaton Sugás-futás

A sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör szombaton rendezi meg a hagyományossá vált Sugás-futást. A futók 10 órakor rajtolnak a Tamási Áron Színház elől. Iratkozni a helyszínen lehet 9–9.45 óráig. A tervezett útvonal: rajt (színház)–Kossuth Lajos utca–Sólyom utca–Kálvin tér–Borvíz utca–Sugásfürdői út–cél (a sífelvonó előtt). A nevezési díj 30 lej, minden célba érkező feliratos pólót és emlékérmet kap, a korosztályok dobogósait külön is díjazzák. A korcsoportok: 19 év alatt, 19–34, illetve 35–49 év között és 50 év felett. A verseny támogatói: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság. A hétvégi megmérettetés jó edzési lehetőség az október 17-én esedékes Szentgyörgyi Félmaratonra, amelyet idén tizennyolcadik alkalommal szerveznek meg a megyeszékhelyen.

Rajt az utánpótlásnak

A hétvégén kezdődik az U19-es és U17-es korosztályoknak kiírt Elit Liga. A két legjelentősebb ifjúsági bajnokság küzdelmein az ország 24 legjobb labdarúgó akadémiája vesz részt. A Sepsi OSK korosztályos csapatai hazai környezetben kezdik a pontvadászatot az FC Voluntari alakulatai ellen. A mérkőzések sorát az U19-esek indítják vasárnap 12 órától, majd 14 órától következnek az U17-esek. Helyszín a városi stadion edzőpályája, viszont a mérkőzéseket nézők jelenléte nélkül bonyolítják le. A Sepsi OSK a keleti csoportba kapott besorolást, ellenfelei a LPS Buzău, az FC Botoșani, a Bukaresti Sport Team, a Concordia Chiajna, az FC Voluntari, a Brassói Kids Tâmpa, a Bukaresti Dinamo, a Viitorul Ovidiu, az Academica Clinceni, az FCSB és a Petrolul Ploiești.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük