Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Horgászverseny Bölönben

A hétvégén horgászversenyt szerveznek Bölönben, a polgármesteri hivatal adminisztrálásában található községi tónál. Amennyiben horgászni készült volna oda valaki a hétvégén, válaszon más helyszínt, hiszen a verseny péntek estétől vasárnap délig tart, és csak a szervező brassói Pro Soft cég alkalmazottai számára nyitott. A díjazást vasárnap, a verseny befejezése után tartják. Mint a szervezők hangoztatták, az eseménnyel hozzá szeretnének járulni a bölöni halastó népszerűsítéséhez.

Elmarad az íjászverseny

Elmarad a baróti Kárpátok Őrzői Íjászegyesület által a hétvégére tervezett íjászverseny. A Hét vár elnevezésű kupasorozat részeként tervezett Rika-kupa versenyt szombaton szervezték volna a felsőrákosi külszíni bányafejtésben, de a szervezők elmondása szerint a rendőrség a koronavírus-járványra hivatkozva nem adott arra engedélyt. Így a versenyt egyelőre elhalasztották, a helyzet alakulásától függően pedig egy későbbi időpontban visszatérnek rá.

Alonso visszatér

2021-ben visszatér a Formula–1-be a kétszeres világbajnok Fernando Alonso, miután két évre szóló szerződést kötött a Renault csapatával. A 38 esztendős spanyol pilóta 2018 végén intett búcsút a királykategóriának, azóta pedig több versenysorozatban is kipróbálta magát. A francia istálló hivatalos közleményben erősítette meg: harmadszor is leszerződtette a spanyolt, aki így 2021-ben Esteban Ocon csapattársa lesz.

Számítanak rá

Francia lapértesülések szerint megnyugodhat barcelonai jövőjét illetően Antoine Griezmann, a francia világbajnok és Eb-ezüstérmes labdarúgót nem adják el a nyáron a katalánok. Griezmann, akinek a szerződése 2024-ig szól, tavaly nagy reményekkel érkezett az Atlético Madridtól a Barcához, ahol sokat vártak tőle, de beilleszkedése hosszúra és nehézkesre sikeredett, olyannyira, hogy egyre gyakrabban volt csere, mint kezdőember. A 78 válogatott mérkőzésén harmincszor eredményes játékos a Barcelonában a mostani szezonban 44 tétmeccsen jutott lehetőséghez, mérlege: 15 gól és négy gólpassz.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük