Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Éltetik a hagyományt

December 21-én zajlott a hagyományos Esztelnek-kupa elnevezésű amatőr asztalitenisz-bajnokság a helybeli kultúrotthonban. Az évről évre egyre rangosabb megmérettetésre idén 37 pingpongozó nevezett be – tudtuk meg Fülöp Istvántól. A Székelyudvarhelyről, Kovásznáról, Nagyajtáról, Felsőrákosról, Vargyasról, Nagybaconból, Mikóújfaluból, Kézdivásárhelyről, Kézdiszentlélekről és természetesen a házigazda Kurtapatakról érkező, illetve esztelneki résztvevők két korosztályban mérték össze erejüket. Eredmények, 50 év alattiak: 1. Finna Gábor (Kézdivásárhely), 2. Elekes Hunor (Kurtapatak), 3. Bartha Zsolt (Nagyajta), 4. Nagy István (Mikóújfalu); 50 év fölöttiek: 1. Pethő Mihály (Felsőrákos), 2. Bartha István (Nagyajta), 3. Mike László (Kézdivásárhely), 4. Hodor Levente (Kézdivásárhely). A szervezők ezúton is köszönik a verseny lebonyolításához szükséges anyagi hozzájárulást Esztelnek község polgármesteri hivatalának és az Esztelnekért Egyesületnek.

 

Évbúcsúztató futás

A sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság támogatásával ma 18 órától nyolcadik alkalommal rendezi meg az Évbúcsúztató futást, melynek helyszínéül a megyeszékhelyi Erzsébet park szolgál. A futóknak egy óra áll rendelkezésükre, mindenki a saját tempójában szaladhat akár egyedül, akár társaságban. Közben lehetett pihenni, meleg teát kortyolgatni. A sportesemény célja jókedvvel búcsúztatni a 2019-es esztendőt.

 

Családos sportnap

Kézdivásárhely önkormányzatának sportirodája, partnerségben a Zöld Nap Egyesülettel és a Manna Keresztyén Egyesülettel családos jótékonysági sportnapot szervez december 30-án, hétfőn 9 órától a kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnokban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük