Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nincs megállás, győzni kell

Nincs megállás, győzni kell Sport

Év vége előtt még egy utolsó bajnoki vár a címtartó Sepsi–SIC-re a női kosárlabda Nemzeti Ligában. Szombaton 18 órától a CSM Alexandria látogat a Sepsi Arénába a Keleti csoport 13. fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés

Mint ismeretes, a Sepsi–SIC hétfőn kiélezett csatában nyerte meg a Szatmárnémeti VSK elleni csúcsrangadót a Román-kupa negyeddöntőjében, a sepsiszentgyörgyiek négypontos előnyt szereztek az első mérkőzésen (71–67). A szombati találkozón is egyértelműen a győzelem a tét, a listavezető sepsiszentgyörgyiek a favoritok. Az odavágón mellesleg 114–49 arányban bizonyultak jobbnak a Teleorman-megyeieknél.

Zoran Mikes vezetőedző elégedetten nyilatkozott a csapat idei meneteléséről, a Sepsi–SIC ugyanis hibátlan a bajnokságban, illetve kupában, de az Európa-kupában is sikerrel vette a csoportkörös akadályt, és a rájátszásban szerepel. A bosnyák szakember ugyanakkor arra figyelmeztetett, hogy nem szabad hátradőlni, hanem meccsről meccsre koncentrálni kell ahhoz, hogy a 2020-as esztendő is sikeresként vonuljon be a klub történetébe.

A Brassó–Agronomia meccset hétfőn már lejátszották (87–71), vasárnap rendezik a Târgovişte–Konstanca összecsapást. Másik háromszéki csapatunk, a Kézdivásárhelyi SE csak jöben lép parkettre, január 4-én Aradra látogatnak a kék-fehérek a Nyugati csoport 10. körében.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük