Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Idegenben nem megy

Újabb minimális különbségű vereséget szenvedett az FK Csíkszereda a másodosztályú labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában. Suciu Valentin legénysége szombaton 1–0-ra kapott ki a Temesvári ASU Poli vendégeként. A csíkszeredai együttes méltó ellenfele volt a bánságiaknak, de eredménytelennek bizonyult. A mérkőzés egyetlen találatát szünet után szerezte a Poli, Ignea fejesénél Gyenge tehetetlen volt. Ezzel az FK visszacsúszott a kiesőzónába, de csak egy pontos távolságra van a bennmaradástól. A bajnokságban hétközi forduló következik, a csíkszeredai csapat szerdán 14 órától az azonos pontszámmal rendelkező Resicabányai CSM-t fogadja. 

Liga I. – eredmények

A 16. forduló eredményei: Astra Giurgiu – FC Voluntari 1–0, AFC Hermannstadt – FC Viitorul Constanța 1–1, ACS FC Academica Clinceni – CSM Politehnica Iasi 1–0, Chindia Târgoviște – CS Universitatea Craiova 1–1, FC Botoșani – FC FCSB 0–2, Sepsi OSK – Gaz Metan Mediaș 0–1, Dinamo Bucuresti – CFR Cluj 0–0.

A tabella első négy helyén a Kolozsvári CFR (31 pont), a FC Viitorul (29), az Astra Giurgiu (28) és a CS Universitatea Craiova (28) tanyázik, míg az OSK alig 16 pontot összesített a 16 forduló alatt, és ez a 11. helyhez elegendő. Mögötte már csak az ACS FC Academica Clinceni (14 pont), az AFC Hermannstadt (14) és a FC Voluntari (7) van. 

Kézilabda

A női Bajnokok Ligája csoportküzdelmei során a Ferencváros hazai pályán 29–34-es vereséget szenvedett a norvég Kristiansand együttesétől, s ezzel eldőlt, hogy harmadikként, pont nélkül jut tovább a középcsoportba – hacsak szombaton nem ér el bravúrt a Metz vendégeként, amire azért igen kicsi az esély. A Győri AUDI ETO simán legyőzte idegenben a svéd Savehofot (27–36), ha vasárnap a Most ellen is diadalmaskodik hazai környezetben, maximális pontszámmal megy tovább. A Râmnicu Vâlcea 31–28-ra kikapott a Bietigheim otthonában, a továbbjutás kérdése az utolsó fordulóban dől el, míg a hazai pályán négygólos vereséget szenvedő (21–25 az Esbjerggel) CSM Bukarestnek szombaton győznie kell a Rostov Don otthonában, ha csoportelsőként akar továbbjutni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük