Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Astra ellen a kupában

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) székházában tegnap délben kisorsolták a labdarúgó Román-kupa nyolcaddöntős párosításait. Az október végére tervezett fordulóban a Sepsi OSK az egyik lehető legerősebb ellenfelet, az Astra Giurgiu csapatát kapta ellenfélül, hazai pályán küzdhet a továbbjutásért. A meccset a háromszéki városban játsszák le. A nyolcaddöntőket október 29–31. között rendezik, a pontos beosztást később teszik közé. A továbbjutás egyetlen mérkőzésen dől majd el. Labdarúgó Román-kupa, nyolcaddöntő: Sepsi OSK–Astra Giurgiu, Kolozsvári Sănătatea–Petrolul Ploiești, Foresta Suceava–Bukaresti Dinamo, Academica Clinceni–FC Botoșani, Kolozsvári U–FCSB, Metalul Buzău–Jászvásári Poli, FC Voluntari–Krajovai U, Mioveni–Hermannstadt.

Gyergyóban a KSE Futsal

Újra idegenben mérkőzik a KSE Futsal a teremlabdarúgó II. liga 2. fordulójában, miután a nyitókörben 9–7-re nyertek Korondon, ma 18.30-tól a Gyergyószentmiklósi Inter otthonában igyekeznek megtenni ugyanezt. A csoport eddigi eredményei: Marosvásárhelyi VSK–Korondi Junior 7–2, Dévai West–Gyergyóremetei Kereszthegy 10–5.

Indul a korcsolyaszezon

Bár még messze van a tél, máris megnyílt a Sepsi Aréna melletti fedett jégpálya – tájékoztattak a szervezők. A közkorcsolyázás minden pénteken 19–21 óra között, illetve szombaton és vasárnap 11–13, valamint 19–21 óra között zajlik. A működtető Sepsi Rekreatív tájékoztatása szerint, a jegyek ára nem változott tavalyhoz képest: a teljes árú jegy 9 lejbe, a kedvezményes (gyerek-, diák-, nyugdíjasjegy) 6 lejbe kerül, a korcsolyabérlésért pedig 10 lejt kell fizetni. Ugyanakkor a fedett jégpálya különböző korcsolya- és hokiedzések, -mérkőzések és tornák helyszínéül is szolgál, így előfordulhat, hogy a hétvégi délelőtti közkorcsolyázás elmarad, és csak a délutánira kerül sor – figyelmeztetnek a működtetők. A sepsiszentgyörgyi fedett jégpályát tavaly avatták fel, az edzések, mérkőzések és közkorcsolyázás mellett, ide várják az úgynevezett arénaprogramban részt vevő gyerekeket is, így mintegy 2000 gyerek korcsolyázik szezononként.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük