Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Röviden Sport

Kettős győzelem

A Nagy Mózes Sportklub asztalitenisz-csapata sikerrel vette a bennmaradásért vívott párharcot a női B-divízióban, a Mike Boróka, Farkas Yvett, Oláh Kriszta és Téglás Andrea alkotta négyes (képünkön) a Slatinai ISK-t lépte le az osztályozón. A Kerekes Barnabás által irányított lányok jó formában adogattak a Slatinán lebonyolított osztályozón, mindkét mérkőzésüket 5–3 arányban nyerték, így bebiztosították bennmaradásukat a B-osztályban. A csapatra vár még egy helyosztó, az 5–6. helyért a Slatinai Sportprogramos Líceummal kell megküzdjenek, várhatóan májusban.

Hirdetés
Hirdetés

Ahol a lassúság a nyerő

Többéves hagyománya van már annak, hogy a gyerekek és ifjak számára ügyességi kerékpáros versenyeket szerveznek a céhes városi Tavaszi Zöld Napokon. A Tavaszi Zöld Napok X. keretében a Zöld Nap Egyesület partnerségben a Kendu Egyesülettel április 12-én, pénteken 18 órakor a céhes város sportcsarnoka mellett szervezi meg a kerékpáros lassúsági versenyt. Keresik azt a bringást, aki a leglassabban haladva képes uralni a kerékpárját. Itt a lassúság számít, megállni nem szabad, folyamatosan haladni kell! Külön korosztályban versenyeznek az óvodások, elemi iskolások, V–VIII. osztályosok és az ifjak. Érdeklődni, jelentkezni a 0766.611066-os telefonszámon lehet.

 

Rajt a negyeddöntőben

Ma este rendezik meg a labdarúgó Bajnokok Ligája első két negyeddöntős mérkőzését, terítéken az angol csata: a Tottenham Hotspur londoni arénájában fogadja az angol bajnoki címvédő Manchester City-t. Mint ismeretes, a BL történelme során harmadik alkalommal jutott négy angol csapat a sorozat legjobb nyolc együttese közé, viszont ez legutóbb tíz évvel ezelőtt fordult elő. A Liverpool is pályára lép, Jürgen Klopp legényei a Portót fogadják az Anfielden.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük