Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egyre közelebb az osztályozóhoz

Egyre közelebb az osztályozóhoz Sport

Magabiztos győzelmet aratott vasárnap délután a KSE Futsal Gyergyóremetén, ahol a kék-fehérek 9–2 arányú csapást mértek a házigazda Kereszthegyre, a teremlabdarúgó II. liga 16. fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés

A KSE Futsal két egyformán értékes sorral vállalta a Hargita megyei kiszállást, a Farkas – Gáll, Kanyó, Ştefănescu, Păun kezdőötöst a Bunduc – Gazda, Cîrstian, Tompa, Ghinea felállítás váltotta a mérkőzés folyamán. A céhes városiak semmit sem bíztak a véletlenre, így idejekorán nekifogtak a gólgyártásnak, Ştefănescu két gólja után Kanyó, Gáll és Tompa is beköszönt, félidőben már 5–0 arányban vezettek.

A második játékrészben szépítettek a házigazdák (2–5), de a KSE győzelme nem forgott veszélyben, erről Ştefănescu egy és Gáll két újabb találata gondoskodott (2–8). A 2–9-es végeredményt Bunduc kapus állította be, miután hosszú indítása az ellenfél kapujában landolt. Ez volt a kézdiek nyolcadik sikere a bajnokságban, egy döntetlen és három vereség mellett, ezzel a ranglista második helyét foglalják el, ötpontos hátrányban az éllovas Marosvásárhelyi VSK-val szemben. Még két forduló van hátra a pontvadászatból, amennyiben a KSE vasárnap 18 órától hazai pályán legyőzi a Fortius Buzău csapatát, úgy bebiztosítja második pozícióját és osztályozót játszik az élvonalba való feljutásért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük