Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Kézdivásárhelyen a címvédő

Ma és holnap kétszer is összecsap a kézdivásárhelyi műjégpályán a bajnoki címvédő Csíkszeredai Sportklub és a házigazdaként jégre lépő Bukaresti Steaua, a román jégkorong-bajnokságban. Mindkét találkozó 18.30-kor kezdődik. A bajnokságban éllovas csíkiak a mérkőzés egyértelmű favoritjai. A Sportklub az Erste Liga alapszakaszában is vitézkedik, a kék-fehérek vasárnap újabb gólzáporos győzelmet arattak, 7–1-re győztek a Vienna Capitals második számú csapata ellen, és őrzik éllovas pozíciójukat. A belépő ára 10 lej, és a mérkőzés kezdete előtt egy órával vásárolható meg. 14 év aluli gyerekek számára a belépés ingyenes.

 

Lábteniszben jeleskednek

A sepsiszentgyörgyi lábtenisz-bajnokság 4. fordulójának eredményei: Balázs/Vass/Demeter – Truczki/Gurau/Karácsony 1–2, Truczki/Gurau/Karácsony – Kurtuly/Kurtuly/Fodor 2–1, Kurtuly/Kurtuly/Fodor – Balázs/Vass/Demeter 3–0, Rusandu/Bucsi/Siklodi – Kertész/Antal/Bende 3–0 (meg nem jelenésért), Kelemen/Rétyi/Kusztura – Rusandu/Bucsi/Siklodi 1–2, Kertész/Antal/Bende – Kelemen/Rétyi/Kusztura 0–3 (mnj.), Máthé/Farkas/Moldován – Nemes/Péter/Bodor 1–2, Nemes/Péter/Bodor – Debreczeni/Buslig/Fejér 3–0, Debreczeni/Buslig/Fejér – Máthé/Farkas/Moldován 0–3.

Az állás: 1. Nemes/Péter 23 pont (23–1), 2. Máthé/Farkas/Moldován 21 (21–3), 3. Kurtuly I./Kurtuly R./Fodor 13 (13–11), 4. Balázs/Vass/Demeter 11 (11–13), 5-7. Truczki/Gurau/Karácsony 10 (10–14), Bucsi/Siklodi/Rusandu 10 (10–14), Debreczeni/Buslig/Fejér 10 (10–14), 8. Kelemen/Rétyi 8 (8–16). A Kertész/Antal/Bende triót két meg nem jelenés miatt a szabályzat értelmében kizárták a bajnokságból.

 

Kőkemény ellenfelek

Franciaország, Anglia és Horvátország lesz Románia U21-es labdarúgó-válogatottjának ellenfele a jövő évi Európa-bajnokság csoportkörében. A Mirel Rădoi szövetségi kapitány által vezetett korosztályos együttes a C csoportban leggyengébbnek vélt Horvátország ellen mutatkozik be a tornán, ezután az előző Eb-n elődöntős Angliával találkozik, végül pedig a favorit Franciaországgal zárja a csoportkört. A 2019-es Eb-t június 16–30. között Olaszországban rendezik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük